Ook tegen 10 man kunnen we winnen!

Het was in Eksel te doen afgelopen zaterdag. En Tom T. had er zin in. We waren nog niet goed begonnen en hij bracht ons met een schuiver vanop rechts al meteen op een 0-1 voorsprong. Zo konden we een  beetje vanuit een zetel voetballen, zeker vermits Eksel maar met 10 was. Nu, dat van die zetel werd door een aantal misschien iets te letterlijk genomen, want niet veel later stond het al 1-1. Maar daarna namen we het heft toch weer iets meer in handen en wist Bart er voor rust nog 1-2 van te maken. In de tweede helft hadden we de match vrij goed onder controle, al moest Yves toch nog een paar keer gepast tussenkomen. Uiteindelijk wilde Tuur nog wat indruk maken op Ine en maakte hij er met een mooie goal 1-3 van. Of het zo bedoeld was, laten we in het midden. Los daarvan toch weer een mooie overwinning tegen een toch wel sterk Eksel met 10.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Heusden. We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.