Maandelijks archief: november 2019

MWW maatje te klein!

MWW was afgelopen zaterdag een maatje te klein voor ons. Of moet ik zeggen voor Tom J.? Nee, nee, iedereen was goed, maar Tom stak er toch net iets meer bovenuit met zijn zuivere hattrick in de eerste helft. MWW … Lees verder

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

KBC Genk houdt ons op een gelijkspel.

Aldus heb ik gehoord, Op de pleinen van Bregel Sport werd er afgelopen weekend gespeeld tegen KBC Genk. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd met niet teveel kansen langs beide kanten. In de eerste helft werd de score geopend door de … Lees verder

Onverdiend winnen kan ook es fijn zijn!

OC 76 was de tegenstander afgelopen zaterdag. En het moet gezegd, het is een goeie tegenstander. Het is een ‘jonge’ ploeg met een aantal snelle en goeie voetballers. Op het eerste zicht zou je denken aan een logische nederlaag, maar … Lees verder

Krom en Stijf een forfaitscore aan de broek!

Aldus heb ik gehoord… Afgelopen zaterdag speelden we tegen de veteranen van Krom en Stijf Millen in Rosmeer. In de eerste helft speelden we bergaf en hadden we wind mee. Dit resulteerde aan de rust in een 0-2 voorsprong dankzij … Lees verder