Onverdiend winnen kan ook es fijn zijn!

OC 76 was de tegenstander afgelopen zaterdag. En het moet gezegd, het is een goeie tegenstander. Het is een ‘jonge’ ploeg met een aantal snelle en goeie voetballers. Op het eerste zicht zou je denken aan een logische nederlaag, maar dat is buiten onze onze topcoach gerekend. Hij posteerde zeer tactisch iedereen op een plaats waar hij meestal speelt. Zeer sterke zet bleek al snel. We kwamen immers heel snel 0-1 achter, maar Bart maakte vlak erna alweer de 1-1. Wat volgde was eigenlijk het totaalbeeld van de match. OC 76 had het meeste balbezit, druk en kansen. Maar helaas voor hun deden ze hier vrij weinig mee en was het Johan die vlak voor rust een (slechte) corner in doel knalde. 2-1 voor aan den halve? Ja, ja!

2e helft weer van hetzelfde. OC 76 dat aanviel en wij maar verdedigen. Dat verdedigen verliep nog vrij aardig, al moesten we toch de 2-2 toestaan. De mannen van OC 76 dachten toen effe op en over ons te gaan, maar dat liep toch even anders. Ze creëerden wel nog heel wat gevaar, maar deden er totaal niets mee. Ze claimden op een gegeven moment een penalty, maar daar was geen sprake van. Andersom was dat iets later wel het geval. Johan werd duidelijk neergehaald in de 16 en terecht een penalty toegekend. Onze Keeper Yves nam zijn verantwoordelijkheid en knalde de penalty enig mooi via keeper, deklat, paal en plein binnen. 3-2! Daarna was het nog effe pompen of verzuipen voor ons, maar we hielden goed stand. De overwinning was misschien onverdiend, maar het was toch plezant! 😉

Komende zaterdag spelen we om 15u00 tegen KBC Zonhoven (of Genk) op het plein van Bregel. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Na de match hebben we om 20u00 kaartavond in de sporthal. Iedereen op post om 19u30!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!