Maandelijks archief: oktober 2017

We blijven steken op een gelijkspel.

Aldus heb ik gehoord, Afgelopen zaterdag bleven we steken op een 3-3 gelijkspel tegen Helchteren 76. Volgens anonieme bronnen hadden we thans niet slecht gespeeld. We kwamen telkens op voorsprong en lieten zelfs nog enkele kansen missen. De mannen van … Lees verder

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

10 kleine negers…

Onze verslaggever heeft het net iets te druk in New York om een uitgebreid verslag te schrijven. Nu, dat is ook niet echt nodig want we verloren met 2-4 van Meeuwen en het was een afvallingsrace. Nadat eerst Bart, daarna … Lees verder

Mooie overwinning tegen sterke tegenstander!

Het was goed afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Herk-de-Stad. Allé, ’t is te zeggen de eerste helft was nagenoeg van het beste wat we de laatste tijd hebben laten zien. De tweede helft was dan weer iets minder, maar … Lees verder

We vechten als ploeg en sleuren de overwinning over de meet!

In tegenstelling tot de week ervoor hebben we nu in de tweede helft gevochten als ploeg om de overwinning over de streep te trekken. En het is zowaar nog gelukt ook! De eerste helft ging nog redelijk gelijk opgaand al … Lees verder