Mooie overwinning tegen sterke tegenstander!

Het was goed afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Herk-de-Stad. Allé, ’t is te zeggen de eerste helft was nagenoeg van het beste wat we de laatste tijd hebben laten zien. De tweede helft was dan weer iets minder, maar we hielden wel vrij goed stand.

Tegen een toch wel sterke tegenstander speelde we de eerste helft echt goed! De supporters konden er ondanks het slechte weer zeker van genieten. De bal ging goed rond, de verdediging gaf amper iets weg, het middenveld overheerste en de aanval knutselde verschillende kansen bij elkaar. Toch waren het de middenvelders die hiervan wisten te profiteren en te scoren. De eerste 2 waren van Johan, waarvan de tweede na een perfecte assist van Alain. De derde was een vrije trap van de weder optredende Ronny die mooi aan de 2de paal binnen viel en waar nieuwkomer Ward Lenaerts vakkundig vanaf bleef.  3-0 aan den halve en een nagenoeg perfecte eerste helft was het resultaat. De tweede helft liep iets minder vlot. De mannen van Herk-de-Stad vonden immers de aansluiting. Al hadden ze dit wel vooral aan onze hulp te danken. Johan vond immers dat hij nog een assist nodig had, maar Johan dat telt niet als dat naar de tegenstander is! En ook de tweede van Herk was een cadeautje in geschenkverpakking.  Ondanks de aansluitingstreffer en het feit dat de tegenstander beter in de match zat dan de eerste helft wisten we ons uiteindelijk nog goed staande te houden en de 3-2 overwinning over de streep te trekken. Goed mannen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen ITM Meeuwen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.