We vechten als ploeg en sleuren de overwinning over de meet!

In tegenstelling tot de week ervoor hebben we nu in de tweede helft gevochten als ploeg om de overwinning over de streep te trekken. En het is zowaar nog gelukt ook! De eerste helft ging nog redelijk gelijk opgaand al moeten we eerlijk toegeven dat de Schutterboys van Zonhoven eigenlijk toen ook al wat beter waren als ons. Maar het waren wij die wisten te scoren. Eerst rondde Wim een mooie snelle aanval af en even later was Johan daar om de 0-2 binnen te duwen. We hadden er zelfs 0-3 van kunnen maken, maar Bart vond het nodig om, van zo goed als in de goal, een perfecte voorzet van Wim nog tegen de binnenkant van de paal te sjotten. En denkt ge dat hij éne buitenuit gegeven heeft?  Nee hoor! De rest van de eerste helft kregen we niet echt meer kansen bijeen gespeeld, maar konden we ook relatief makkelijk het gevaar van Zonhoven afhouden. Al moest onze keeper wel enkele keren gepast tussen komen. Dit was andere koek in de tweede helft. De Schutterboys waren na 4 frisse wissels duidelijk te sterk voor ons. Eigenlijk was het gewoon éénrichtingsvoetbal en konden wij niets anders dan als ploeg te werken en te verdedigen. Dit lukte vrij goed en als dat dan eens niet lukte stond onze keeper Yves pal! Hij werd na de match dan ook terecht uitgeroepen tot man van de match! De mannen van Zonhoven wisten wel nog de aansluitingstreffer te maken, maar verder als dat kwamen ze tegen ons blok niet. Een fel bevochte zegen, maar die doet ook goed!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Herk-de-Stad. We komen om 14u30 samen in de sporthal.