Jammer genoeg verloren

Aldus heb ik gehoord,

afgelopen zaterdag waren we te gast in Lummen bij de mannen van Laren. In de eerste helft hadden we het moeilijk tegen hun en we stonden, redelijk terecht, 2-0 in het krijt aan de halve.

In de tweede helft kwamen we, ondanks het feit dat de technische staf en de supporters het niet nodig vonden om uit de kantine te komen, beter in de match en Bartje wist de aansluitingstreffer te maken. Jammer genoeg kwamen we direct erna 3-1 achter. Match gedaan zou men dan denken maar dat was buiten Tuur gerekend en hij wist de 3-2 te maken. We kregen nog enkele kansen via onze nieuwe controleur Christiaan maar de doelman wist de afstandsschoten te pareren. Eindstand 3-2.

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Hasselt. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Millen, boe ze de veteranen villen!

Het was weer veel te gezellig in Millen afgelopen zaterdag! Een heerlijke pot voetbal, Bartje die aan zijn 300ste match zat en veel pintjes en borrelkes na de match! De ideale cocktail voor een gezellige zaterdag! En die pot voetbal werd dan ook nog eens met ruime cijfers door ons gewonnen. Al boden de veteranen van Millen zeker goed weerwerk. Maar het was Tuur (broer van …) die de score opende voor ons met een perfecte kopbal op een perfecte voorzet van Niels. Even later wist Steven nog eens te scoren en bracht ons 0-2 voor. De mannen van Millen konden voor de rust nog de aansluitingstreffer maken. Tijden den halve kreeg Bart zijn halve liter voor zijn 300ste match! Sterk bezig Bart! Jeroen maakte in de tweed helft zijn eerste van dit jaar en ook ineens zijn eerste van vorig jaar. En Bart zijne halve liter deed duidelijk zijn werk, want met een nog betere kopbal als die van de tuur legde hij de 1-4 eindstand vast! Dikke match mannen! En een dikke merci aan de veteranen van Millen voor de weeral fantastische ontvangst!

Vandaag spelen we om 15u00 in Lummen tegen Red Star Laren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Pijnlijke derbynederlaag!

We sloten 2019 af met een pijnlijke derbynederlaag. Vorig jaar wonnen wij de derby op het einde van het jaar nog overtuigend met 5-1 van de Apolloboys, maar deze keer waren de rollen omgekeerd. De eerste helft voetbalden we nog vrij aardig mee en hadden we met momenten het betere voetbal, maar dat leverde weinig op. De Apollo kwam 0-1 voor, wij maakte de 1-1 (Tom T.), maar voor den halve hadden de Apolloboys er alweer 1-2 van gemaakt. De tweede helft was eerder dramatisch te noemen van onze kant. Niets lukte en de mannen van den Apollo zaten hevig en goed op. Ze lieten ons niet meer in ons spel komen. Het resultaat was dat na de 1-3 de kopjes helemaal gingen hangen en de 1-4 en 1-5 snel volgden. Een pijnlijke nederlaag voor ons en een dik verdiende overwinning voor de Apolloboys! Proficiat mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Millen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van januari zijn …

Jacky, hij wordt op 5 januari 51,

Marc V., hij wordt op 14 januari 55 jaar,

en Marc H., hij wordt op 24 januari 53 jaar.

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Dennegaerde een maatje te klein!

Het werd een overwinning met de vingers in de neus de afgelopen zaterdag tegen Dennegaerde. We hebben et er ooit moeilijker gehad, maar nu liep alles zeer vlot. We speelden immers allemaal een meer dan degelijke partij met veel balbezit, goede combinaties en veel kansen. Dit zorgde aan den halve al voor een 0-4 voorsprong. De twee Tommen hadden zich nog eens uitgeleefd. Tom J. duwde er 3 binnen de eerste helft, maar het was helaas geen zuivere hattrick wat Tom T. had tussendoor ook nog eentje gemaakt. Jammer, anders was het weer eine buutenuut van Tom J. Maar zonder die buutenuut was het voor de supporters ook heel gezellig in de kantine. Zelfs de T 1 ad-interim ging ging maar sporadisch wat sportief advies geven buiten tijdens de match. Dit was dan ook wel wat te merken tijdens tweede helft bij de spelers. Gezien de grote voorsprong, ging de riem er wat vanaf. We creëerden nog wel een hoop kansen, maar er werd iets meer onzorgvuldig mee omgesprongen. Bartje en Tom J. maakten wel nog de 5e en de 5e voor ons. De mannen van As konden hun eer nog een beetje redden of nee? Of was het Yves D. die de eer heeft gered voor hun? Maakt niet uit, het was een meer dan dik verdiende 1-6 overwinning! Daarna was het nog lekkere hamburgers eten en gezellig wandelen met de fakkeltoch van de Sant Run. Vooral de extra tussenstop bij Marc zijn ma was dik in orde!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de Apollo. We komen samen om 14u30 in de sporthal. Na de match doen we de BBQ aan voor spek en stokskes om de laatste match van het jaar goed af te sluiten.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Een lichtjes gevleide overwinning!

Voor de derde keer dit jaar speelden we afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Smeermaas. Een welgemeende dankjewel aan de mannen van Smeermaas om in te vallen voor onze oorspronkelijke tegenstander die had afgezegd. Dank hebben we wel niet echt getoond op het plein. We speelden immers niet onze beste match en de eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat Smeermaas eigenlijk beter was dan ons. Maar veel kansen kregen ze eigenlijk ook niet. En als ze dan eens een kans hadden, bleef die in de modder steken. Wij daarentegen kwamen via Tom T. een beetje tegen de gang van het spel op voorsprong. Die voorsprong hielden we vast tot aan den halve. In het begin van de 2e helft kwamen we goed weg. Onze keeper voorkwam de 1-1. Effe later was er weer Tom T. die met een “gelukje” de 2-0 prachtig vanop de flank binnen sjotte. Verder was het vooral veel holderdebolder en maakte de wind het moeilijk om nog iets deftigs op de mat te leggen. Bart deed het licht helemaal uit voor de mannen van Smeermaas met de 3-0. Smeermaas kon wel nog tegen scoren, maar verder als die eerredder kwamen ze niet. Een mooi, maar lichtjes gevleide overwinning!

Komende zaterdag spelen we om 14u00 in Niel-bij-As tegen Dennegaerde. We komen om 13u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Na een goei match blijven we steken op een gelijkspel!

Aldus heb ik gehoord…

Volgens reporters ter plaatse (Jacky, Alain en Tony) hebben we afgelopen zaterdag een goei match gespeeld tegen de veteranen van Helchteren. We zouden de betere ploeg geweest zijn, maar morsten weer met de kansen. De goalen vielen in de tweede helft. We kwamen zelfs 1-0 achter. Maar Alain kon de 1-1 binnen schuiven dankzij een prachtige schijnbeweging/benen open doen van Tony. Uiteindelijk bleven we steken op een 1-1 gelijkspel. Oh ja, Tony heeft 0-1 gewonnen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Smeermaas. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De ouw met de jongste hebben gewonnen.

Bij gebrek aan aan tegenstander werd er afgelopen zaterdag in de zaal onder elkaar gespeeld. De ouw samen met de jongste van den hoop hebben gewonnen.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in Helchteren tegen de veteranen van Helchteren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van december zijn…

Yves D. hij is op 3 december 38 geworden,

Bart H. Hij wordt op 6 december 46 jaar,

Boma, hij wordt op 28 december 65 jaar,

Danny, hij wordt op 30 december 52 jaar!

Proficiat en Schol!!!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

MWW maatje te klein!

MWW was afgelopen zaterdag een maatje te klein voor ons. Of moet ik zeggen voor Tom J.? Nee, nee, iedereen was goed, maar Tom stak er toch net iets meer bovenuit met zijn zuivere hattrick in de eerste helft. MWW kon daar niet teveel tegenover stellen. Ze probeerden wel en konden éne keer op de counter door onze buitenspelval glippen. Onze keeper dacht “Ola, niet met mij!” en stopte hun foutief af. Gevolge penalty voor MWW. Maar Yves wist dat hij die wel effe zou stoppen, dus bleef het 3-0. De tweede helft was een beetje hetzelfde spelbeeld. Wij waren duidelijk de betere ploeg en MWW probeerde wel, maar verder als dat kwamen ze eigenlijk niet. Onze scoringsmachine was helaas wel stilgevallen de tweede helft anders was de score nog serieus opgelopen. Zelfs een penalty kregen we er niet meer in. Onze keeper schoot hem hoog over. Wou hij nog iets goed maken van de eerste helft? Hij wou alleszins gene buutenuut geven voor zijn grandioze misser! Tussendoor wist MWW nog een eerredder te scoren op één van de schaarse kansen die ze kregen. Maar de 3-1 overwinning kwam niet meer in gevaar en werd achteraf gevierd met eine buutenuut van zuivere-hattrick-Tom!

Komende zaterdag spelen we, wegens gebrek aan een tegenstander, om 15u00 onder elkaar in de zaal. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen