Wij kunnen zelfs van Barcelona winnen!

Het was dan wel UD Barcelona dat ons afgelopen zaterdag partij gaf, maar toch blijft het mooi klinken om te winnen van Barcelona!. Een heel sportieve en degelijk ploeg waar er een aantal technisch begaafde spelers rondliepen die ons wel af en toe pijn deden. Maar ondanks dat kwamen wij via Bart op voorsprong en hadden we ook het beste van het spel. Een verrassende uithaal van één van de technisch begaafde spelers van UD zorgde voor de gelijkmaker. Geen probleem dacht Tom J. en hij maakte er 2-1 van. Toch weer niet zo’n verrassende uithaal van één van de technisch begaafde spelers van UD die opnieuw voor de gelijkmaker zorgde (2-2). Het signaal voor Alain om David mee naar voor te sturen op een vrije trap. David kopte dan maar de 3-2 heel droog binnen. Tussendoor werden nog een resem dikke kansen door Bart, Tom J en Steven de nek omgewrongen. Maar uiteindelijk maakte Tom J. de kloof en was de 4-2 overwinning een feit. En als kers op de taart miste Steven nog maar eens een open kans. Maar hij heeft zijn goalen opgespaard voor volgende week ;-) .

Komende zaterdag spelen we om 15u20 een mini-tornooitje (4 ploegen) in Millen. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De algemene vergadering eist zijn tol!

Aldus heb ik gehoord,

Afgelopen zaterdag werd er tegen de Zebra’s uit Oudsbergen gevoetbald.
Normaal gezien een haalbare kaart maar we bakten er helemaal niks van en het werd terecht met 2-5 verloren. De doelpunten voor ons werden gescoord door Tom J en Bjorn.
Volgende week zal het beter moeten!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen UD Barcelona. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van maart zijn …

René wordt vandaag op 1 maart 52 jaar,

Robby wordt op 7 maart 28 jaar,

Jurgen wordt op 11 maart 32 jaar,

Yves V. wordt op 14 maart 45 jaar.

Tony wordt op 18 maart 49.

Tom K. wordt op 31 maart 24 jaar!

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Oud Termien voor de bijl!

We hadden nog iets goed te maken tegen de mannen van Oud Termien. In november hebben we daar nog met zware 4-1 cijfers verloren. Dus afgelopen zaterdag was het aan ons om iets recht te zetten. En dat deden we dan ook. We namen al snel het heft in handen, hadden het meeste balbezit en creëerden de meeste kansen. Onze spitsen hadden precies wel geen goesting om die kansen af te maken. Maar gelukkig hadden we Johan nog achter de hand die de 1-0 op het scorebord zette. Iets later kon Oud Termien wel tegen scoren door even mistasten in onze verdediging. 1-1 aan den halve, maar geen nood. Op hetzelfde elan verder gaan en dan zou dat wel moeten lukken. En het lukte ook. Al hadden we weer de nodige kansen nodig eer dat Tom J. de oververdiende 2-1 kon maken. Van al die gemiste kansen zullen we dan maar niet wakker liggen, maar in the dying seconds werd toch nog een hele grote gemist! Soit, weer een mooie overwinning bij op den teller!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Zebra’s Opglabbeek. We komen samen om 13u00 in de sporthal. We starten immers met een algemene vergadering, dus iedereen op post!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Knappe overwinning!!!

Met een ideaal weertje en een goeie sportieve tegenstander waren alle ingrediënten aanwezig voor een geweldige match afgelopen zaterdag tegen LSK Lanaken. Het waren 2 ploegen die wilden voetballen en het waren de mannen van Lanaken die het best uit de startblokken schoten. Maar na een kwartier, 20 minuten leek hun beste kruit verschoten. Vanaf dan namen wij het heft in handen en kregen we verschillende dikke kansen die telkens vakkundig de nek werden omgewrongen. Het gevolg was dat het nog 0-0 stond aan den halve terwijl we eigenlijk al voor hadden moeten staan. De tweede helft was een beetje vergelijkbaar. Ook nu schoten de mannen van Lanaken het best uit de startblokken en moest Yves V. al snel een dikker redding uit zijn mouwen schudden om een achterstand te voorkomen. Maar ook hier werd na een kwartier de wedstrijd weer door ons in handen genomen. Deze keer wisten we uiteindelijk onze kansen wel af te maken. Bart en Tom J. maakten er over verdiend 0-2 van. Het was een collectief sterke prestatie die wel gezien mocht worden. Dikke match en een knappe overwinning!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Oud Termien. We komen samen om 14u30 in de sporthal. Voor de match maken we een ploegfoto, dus iedereen op post!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Oei, verloren…

Een rare match afgelopen zaterdag in Borgloon tegen Welborg. We begonnen allemaal redelijk tam aan de match. Het was precies of we er niet te veel zin in hadden. Het gevolg was dat er redelijk wat foute passes gegeven werden, dat de mannen van Welborg toch enkele dikke kansen kregen en er daar ook 1 van wisten te verzilveren.  Wij konden daar enkel een aantal kleinere kansen tegenover stellen en met momenten wat druk, maar uiteindelijk stond het bij den halve terecht 1-0 voor Welborg. Gelukkig waren we de tweede helft al heel wat meer bij de les. Het was zeker nog niet hoogstaand, maar we namen de match duidelijk in handen en creëerden met momenten serieus druk dat ook resulteerden in verschillende kansen. Eén van die kansen werd ook afgewerkt, maar om één of andere gekke reden floot den arbiter buitenspel dat er in de verste verte niet was. Daarna konden we blijven proberen, maar het was zo’n dag dat ze er niet in wilden. Uiteindelijk moesten we ons dan ook neerleggen bij een 1-0 nederlaag, maar na het laatste fluitsignaal stond den tourné bok toch al op de spelers te wachten!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen LSK Lanaken. We komen samen om 14u00 in de sporthal. ‘s Avonds komen we om 19u00 samen in de sporthal voor onze nieuwjaarsreceptie!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Zuinige maar verdiende overwinning!

Op de pleinen van Cobox gaven we afgelopen zaterdag de veteranen van Boxberg partij. En de match verliep zo’n beetje zoals het weer. Een beetje aan het miezeren, maar het kwam nooit echt goed op gang. Meer nog, in het begin van de match gingen we al onmiddellijk de mist in terwijl er gene mist was. Een blunder in de verdediging werd immers onmiddellijk afgestraft. Daarna volgden nog wel enkele blundertjes, maar die werden gelukkig niet afgestraft. Van voor had Tom J. niet de meest plezante verdediger op zijn vel hangen die fout op fout op hem maakte. Op één van die vrije trappen, die daarop volgden, gaf Tom J. een duidelijk antwoord hierop met de 1-1. Al moet gezegd dat de keeper van Boxberg hier niet echt vrijuit ging. En ondertussen bleef de match langs beide kanten verder miezeren en was er niet echt mooie voetbal te zien. Tijdens de tweede helft kwam onze keeper nog enkele keren gepast tussen en misten wij nog enkele kansen. Uiteindelijk was het onze linksback Alain ‘Roberto Carlos’ Andries die met een perfect geplaatst shot de winnende treffer wist te maken. Het was geen mooie match, maar uiteindelijk hebben we toch nipt maar verdiend gewonnen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Welborg. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarige van februari is…

Ward, hij wordt op 20 februari 44,

Proficiat en Schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Verdomme, verloren!

Ja, het was ne nipte afgelopen zaterdag tegen OC 76 (Helchteren), maar uiteindelijk hebben we toch het onderspit moeten delven. De hele match verliep eigenlijk vrij evenwichtig. De eerste helft waren we zelfs iets beter, maar kwamen we toch 1-0 achter. Even later hing David de bordjes alweer gelijk en was het betere van het spel toch wel voor ons. Alleen kregen we daar net te weinig kansen uit en dus ook geen doelpunten meer. Dan maar in de tweede helft zeker? In de tweede helft ging het met momenten hard tegen onzacht. Geen één van de ploegen wilden verliezen en verdienden dit eigenlijk ook niet. Gevolg was dat niemand wilde afgeven en er af en toe langs beide zeiden tackles werden ingezet die eigenlijk niet tijdens een veteranenmatch op een voetbalplein thuishoren. Spijtig genoeg was de zwaarste van ons en volgde daar niet meer dan terecht een penalty op. Die werd echter gemist door OC 76. OK, nu terug normaal voetballen? Het had gekund, maar den arbiter floot nog een zeer lichte 2e penalty voor OC 76 en deze werd niet gemist. We probeerden nog wel, maar het lukt niet meer waardoor we de match met 2-1 verloren. Jammer, want we waren niet slecht en er had meer ingezeten. Al moeten we die vuil tackles volgende keren wel achterwege laten!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Boxberg. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Droge 2-0!

Afgelopen zaterdag was het nog eens tijd voor een nieuwe ploeg als tegenstander. De Casuals van Beringen kwamen op bezoek. Tijdens de eerste helft verliep de wedstrijd vrij evenwichtig. Er was vooral veel middenveldspel en veel foute passes wat ervoor zorgde dat beide keepers niet echt aan het werk gezet werden en er dus ook zeer weinig kansen waren. Een logisch gevolg was dan ook de 0-0 aan den halve. Zou het dan toch aan het half bevroren plein gelegen hebben? T1 Marc stuurde bij en probeerde Yves D. op de bevroren rechterflank. Volgens hemzelf zal het zeker aan hem gelegen hebben ;-) , maar de analisten/supporters blijven hierover in het ongewisse. Maar feit is wel dat het de tweede helft een stuk beter liep en Bart met een typische ‘Bart-goal’ (dribbel, dribbel en mooi afwerken) al snel de 1-0 op het scorebord zette. Niet veel later deed Robby daar nog ééntje bij. Hij heeft ondertussen al 3 keer gescoord en is nog altijd vergeten zijne tournee buutenuut te geven voor zijn eerste goal! Maar die komt er heel waarschijnlijk binnenkort aan! Wat er na de 2-0 nog op het veld gebeurde is niet interessant voor in dit verslag. Dus een droge 2-0 overwinning was een feit!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Helchteren 76. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen