Doelpuntenfestival

En dit tegen Lanaken en niet tegen Smeermaas zoals gekalendreerd. Tis altijd wat met Smeermaas sinds Alain daar woont. Maar goed 4-4 werd het maar dat had evengoed andersom kunnen zijn. Ik zou het niet weten want ik kon alleen de eerste helft zien. Ik moest iemand versieren, ah nee bij iemand sieren, zo was het. Toen ik vertrok stond het 3-1. We kwamen 1-0 achter nadat onze doelman zich verslikte in de bal, die waarschijlijk slecht opgepompt was. Christof zorgde dan voor de 1-1 met een wied sjot. De platte bal zorgde ervoor dat we 3-1 achter kwamen. Wij voetballen en zij scoren vond Krystian en ik ook. Een sterke remonte volgde dan in de tweede helft. Van een 4-2 achterstand kwamen we nog sterk terug tot 4-4. Johan scoorde een doelpunt en Bart zelfs 2. En niet te vergeten de assist van Tom J. Al bij al nog een mooi resultaat. De dag daarop was ZVV ook content met het gelijkspel. De kleurlozen daarentegen.

Ploeg: Tom J, Gert, Jeroen, Niels, John, Krystian, Christof, Thomas, Tom T, Jurgen, Bart Gebankt: Johan, Jespen Scheids: Z. Aatlap Toeschouwers: 9

Zaterdag spelen wij om 15u tegen Stal Koersel. Niet bij mijn en uw deur en daarom komen wij om 13u45, kwart voor twee, bijeen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet met gele en zwarte verf zijn naam op het Koerselkapelleke spuiten.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Geen hapkes

En dan hebben we ook nog eens verloren tegen Zonhoven. 2-0 werd het, al moet gezegd dat wij eigenlijk de betere ploeg waren. Zelfs met de hulp van drie apollomennekes lukte het niet. Een eerste doelpunt op snelheid gepakt en de 2-0 was een wereldgoal. Rechtstreeks op de slof heet dat. Hoop dat ze dat doelpunt gefilmd hebben want zo eentje gaat hij nooit meer maken. Gelukkig kregen we nog een wiskundeles van Tuur daar op de Basvelden. Het plein lag enorm krom en op de middellijn leerde Tuur ons het verschil tussen een stompe en scherpe hoek. Opfrissing die hoognodig was. Tactisch stond hij daarna ook vanalles langs de lijn te roepen maar daar snapte dan weer niemand iets van. Na de wedstrijd mochten we weer naar het snookerlokaal waar we getrakteerd werden op GEEN hapkes. Tombola mochten we wel doen. Die van Zonhoven snapten er zelf niks van de tombola dus mochten wij winnen. Nie moeilijk, we waren de enigen die tombola speelden aangezien zij maar met 4 in de zaak aanwezig waren en wij met 12. Verloren dat wel maar wij hebben ons niet laten kennen.

Ploeg: Tom J, Gert, Jurgen, John, Bart, Niels, Krystian, Jeroen, Kevin vda, Gerry vda, Raf vda Bankiers: Alain, Tom T Scheids: Archie Slecht Toeschouwers: Marc, Tuur, Tony en 2 dames van de ander.

Zaterdag spelen we om 15 u in Smeermaas. Om 14u in de sporthal verwacht. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt wordt niet getrakteerd door Alain als we winnen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van april zijn…

… Johan Vanaerschot, hij wordt op 13 april 43 jaar!

… Jeroen. Hij wordt op 23 april 33 jaar!

En tot slot wordt op 27 april Tom Thijs 42 jaar!

Proficiat en schol!!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Weer gewonnen tegen Bilzen

3-6 werd het deze keer. Zelfs met hulp van apolloboys hebben we gewonnen. Aangezien onze T1 zich van uur vergist had moest ikzelf de ploeg opstellen. Om de tegenstander te misleiden zette ik liefst 7 backs in het basiselftal. Op de een of andere manier kwamen we 1-0 achter. Maar de tactiek loonde daarna wel. Christo maakte er 1-1 van. Zo snel was hij dat ik de f niet getypt kreeg. Mike, altijd zeker van een doelpunt als hij in de spits staat, maakte er 1-2 van. Moet wel gezegd dat hij net ervoor een bal richting paaseiland sjotte. Slecht plein zei Mike. Kan wel maar ze zijn de bal nu nog aan het zoeken. John de andere spits scoorde op onnavolgbare wijze de 1-3. In de tweede helft, de T1 was ondertussen gearriveerd, zorgde Christof voor de 1-4 en de 1-5. Telkens prachtige doelpunten. Het mooiste doelpunt kwam echter op naam van Niels. Vrije trap in de kruising, of toch in de buurt ervan. En Blauwbaard, hij bleef rustig zitten. Zo eindigde de match dus op 3-6.

De Ploeg: Tom J, David, Peter, Kevin, Jeroen, Johan, Christof, John, Gert, Mike, Jurgen Gezeten op de bank: Bart, Niels Scheids: N. Euskeutel Toeschouwers: 1 a 2.

Zaterdag spelen we uit in Zonhoven om 15u. Om 14u00 komen we dus samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet voor afkoeling zorgen op de warme zaterdag.

PS: Hou er rekening mee dat er koers is in Zutendaal.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Overeind gebleven in Lanaken

Zonder ongelukken geraakten wij en vooral ondergetekende in Lanaken. Slecht weer altijd hier en daarom gingen de supporters schuilen in de kantien. Vanuit de kantien gene voetbal te zien. Dat rijmt wel maar voor de rest hebt ge daar niks aan. Na afspraak met de weergoden om tijdens het voetbal alleen maar zon te geven trokken wij toch naar buiten. Daar opende Thomas de score in minuut 13. Allez het was 15u13 dus zal het wel de dertiende minuut geweest zijn. Hoewel in Lanaken weet ge nooit. Dus Thomas plaatste de bal vanop de grote rechthoek in doel. 0-1 noemen wij dat. Exact ongeveer 15 min later stond het 0-2. Eigentor zeiden ze. Dat zal wel weer ene nieuwe zijn dacht ik. Maar ik leerde dat dit eigen doelpunt in het Pruisisch betekent. Ook goed 0-2 was het. Donders en bliksems en nog slecht weer ook. Bovendien stond ook Niels klaar om in te vallen. Dan maar de kantien in voor de rust. Gelukkig besloot Alain niet in te vallen anders waren wij niet meer buiten gekomen. De zon terug en in min 8 des tweeden helftes maakte Krystian er op prachtige wijze 0-3 van. Even later had hij ook nog een subliem hakje in petto, alles voor het publiek. Toch werd het nog 1-3. Wat hadt ge gedacht, Tom J stond weer in de goal. Even uitblazen bij de politie en dan vieren.

Ploeg: Tom J, Thomas, Gert, Krystian, Jeroen, Bart, Johan, David, John, Mike, Tom T Invaller: Niels nepinvaller: Alain Scheids: S. Joapenzak Toeschouwers:9

Zaterdag spelen we owv, dat is de afkorting van omwille van, de Paaswandeling al om 14u30 in Rosmeer tegen Bilzen. Om 13u30 wordt iedereen in de sporthal verwacht. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt geen eieren van de paashaas.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Zege tegen FCB niet olé

Tegen de mannen van Bilzen hebben wij een vlotte zege behaald. 5-2 werd het. Carlo had maar 1 bak bier waardoor wij bijna de hele eerste helft gemist hebben door te zoeken naar een tweede bak. Gelukkig , en niet alleen voor die bak bier, stond Tom J langs de kant. Hij kreeg een briljant idee om aan een tweede bak te komen. Hoe, dat gaan wij niet verraden, anders doen anderen dat ook. Maar geniaal, dat was het. Ook de 1-0 was een geniale ingeving van Krystian. Jammer genoeg heeft bijna niemand het gezien, ook Krystian zelf niet. Bart dan weer wel, maar wie gelooft die. Volgens de overlevring een foute bal, geen slechte want die gaan niet binnen, van Krystian. Boordevol effect zodat de keeper hem niet onder controle kreeg. 1-0 dus. Bart vond ook de weg naar het doel en kopte een vrijschop binnen. Thomas deed ook zijn duit in het zakje en zorgde voor de 3-0. Diezelfde Thomas zorgde nog voor een verhaal voor het nageslacht door Bart de 4-0 op een presenteerblaadje aan te bieden. Dan kwamen die van Bilzen plots opzetten. Ze hadden denk ik wind mee want ze kwamen terug tot 4-2. Genoeg vond Bart en hij scoorde de 5-2. Al die willen te kapren varen moeten mannen met baarden zijn vond de voorzitter nog, maar hij was de enige met een baard. Niks te kapren varen dus. En dus eindstand 5-2.

Ploeg: Niels van de Apollo, David, Jurgen, Pieterke, Jespen, Johan, Krystian, Tom T, John, Johan, Bart Invallers: Jeroen, Mike, Thomas Scheids: Kris Toeschouwers: 12 + 2 ouw veteranen

Zaterdag een op alle gebied gevaarlijke verplaatsing naar Lanaken. Verzamelen om 14u in de sporthal vanwege match om 15u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet met Yves de openingsdans dansen op Yves zijn feest.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Vlotte zege

Leek het te zullen worden na de eerste helft. We stonden 1-5 voor. We kwamen wel 1-0 achter maar dan begonnen wij show te geven. Hasselt wist het even niet meer. Bart zorgde er in zijn eentje voor dat we al snel 1-2 voor stonden. Hij scoorde zelfs met het hoofd. We kregen ook nog een strafschop na een duwfout op de uit winterslaap terugkerende Jurgen. Krystian maakte de 1-3 vanop de stip. Ook de 1-4 kwam op naam van Krystian. Die van Hasselt wisten niet waar ze het hadden. Zeker niet toen Tom J eindelijk aan kwam met de frigobox vol lekkernijen. De ideale picknick dus. Tom T maakte dan nog de 1-5 en zo gingen we rusten. Tweede in helft de Hasselt match in terug kwam. Deze zin is net zo warrig en onsamenhangend als ons spel in de tweede helft. En plots stond het 5-5. De T1 at bijna zijn schoen op maar had de ketchup vergeten. Gelukkig in de laatste minuut was Johan zo kwaad op Bart dat hij besloot hem te torpederen, dwz de bal op zijn bakkes mikken. Iets te laag Johan maar via het been van Bart rolde de bal binnen. 5-6 de eindstand, al vond de scheids dat er 5 min overgespeeld moesten worden. Iedereen lastig want den Drossaerd moest ook nog iets verdienen.

Ploeg: Niels van den apollo, Jurgen, Gert, Samson, Jespen, David, John, Tom T, Krystian, David, Bart Invallers: Mike, Alain Toeschouwers: 8 Scheids: W. Aterhoofd

Zaterdag spelen we tegen Welborg. Om 15u begint die handel en dus komen wij zoals altijd om 14u30 samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet in mijn plaats de bak bier halen. Zie ik ook eens de ganse match.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

6-3 op die doos

Ge zoudt voor minder een kostuum gaan passen, of toch kijken hoe iemand dat past. En ja ge zoudt ook een housewarming kunnen voorbereiden. Feit is dat we cadeautjes weggaven. Op hoekschop van ons scoorde de tegenstander. 1-0 achter. Gelukkig was Bart er nog en hij maakte de 1-1. Ons wetenschappelijk onderzoek van enkele weken geleden heeft nog een nieuw resultaat opgeleverd. Penalties sjotten kunnen de Nederlanders niet, maken daarentegen, daar zijn ze goed in. Heel subtiel allemaal maar de var had het toch gezien. Ene miste Megawatt, den andere ging binnen en 2-1 achter. Bart schreeuwde zijn longen uit zijn lijf om een handsbal en kreeg de penalty. Om dan na de match te beweren dat het geen strafschop was. Krystian mooi in de hoek en het stond 2-2. Thomas, die van al die flaters bijna moest kotsen, ging eens doorjagen op hun keeper. Die leverde in bij John en Bart vanop 30 meter, 150 als ge hem moet geloven, met een wereldgoal. 2-3 maar dan nog 4 tegendoelpunten in cadeauverpakking en zo stond de 6-2 op het bord. Tijd om een mentalist in te schakelen vond het bestuur.

Ploeg: Tom J, Tom T, Johan, David, Mike, Christof, John, Krystian, Gert, Thomas, Bart Invallen deden Jespen en Alain Scheids: B. Laaskaak Toeschouwers: 12

Zatedag spelen we in en tegen Hasselt om 15u. Samenkomen doen we om 14u in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de housewarming als mentalist opluisteren.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van maart zijn …

René J. wordt op 1 maart 57 jaar,

Yves V. wordt op 14 maart 50 jaar!!! Feestjeeuuuhh!

Tony wordt op 18 maart 54jaar,

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Termien was gezien

Consternatie alom voor de match. De ploeg die op de kalender stond kwam gewoon zonder problemen opdagen. En verloor dan met 6-1. Bart, die na een blessure eens ene keer ging proberen, opende de score. 1-0. Blessure genezen dus gedaan met janken. Termien dacht dat kunnen wij ook en maakte gelijk met een mooie lob. Er moet wel bij gezegd worden dat Tom J wel erg ver uit zijn goal stond. Had hij hem anders wel gehad, we zullen het nooit weten. Tom T vond het welletjes, snoepte de bal van een verdediger af, en scoorde in de verste hoek. Dat ik dit nog weet vind ik van mijn eigen ook straf. Op voorzet van Niels knikte, dit doet men met het hoofd, Johan enig mooi de 3-1 op het scorebord. Bij wijze van spreken natuurlijk want wij hebben geen scorebord. In de tweede helft was er even opschudding. Wie o wie had gescoord. Hoekschop Niels, kopbal David en dan al dan niet via Tom T binnen. Scheids zei David, nee zei Niels. Wie zijn wij om te twijfelen aan Niels, dus 4- Tom T. Assist David, ook mooi maar zijn we intussen alweer vergeten. Tom T maakte er 5-1 van. Een hattrick dus maar ene buutenuut kon er niet van af. Bart scoorde er ook nog eentje en legde zo de 6-1 eindstand vast. Niet slecht mannen, zelfs goed.

Team: Tom J, David, Bart, Mike, Niels, Gert, Tom T, Jerry, Johan, Krystian, Thomas Gebankt: John Scheids: Kris Toeschouwers:12

Zaterdag spelen we tegen Megawatt op Genk VV. Start om 15u en daarom komen we om 14u samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag niet dansen op de nieuwjaarsreceptie.

..

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen