De oude gloriën terug van stal gehaald!

Het was weer kretsen afgelopen zaterdag om aan genoeg volk te geraken voor onze match in en tegen Nieuwe Kempen. Het was zelfs zo dat we onze oude gloriën terug moesten oproepen. Zo werd Tuur terug aan de gang gezwengeld, gestopte Hayati werd terug opgeroepen en Johnny werd gevraagd om zijn schoenen voor een keer terug van de zolder te halen. Erger nog, er werd zelfs aan de webmaister gevraagd om mee te doen. Maar gelukkig bleek dit door de glansprestatie van Tuur niet nodig ;-) . Onder het motto ‘de afwezigen hadden alweer ongelijk’ begonnen we onder een stralende zon aan onze match tegen Nieuwe Kempen. En het moet gezegd, het viel een heel stuk beter mee dan dat we op voorhand verwacht hadden. We waren duidelijk de betere ploeg en kregen verschillende kansen. Lag dit aan de tegenstander of wilden onze oude gloriën zich nog eens bewijzen? Alleszins stonden we aan den halve verdiend 1-3 voor met 2 goals van Tom J. en ja hoor, ééntje van Tuur! Ondanks zijn doelpunt wilde Tuur tijdens den halve afkomen, maar daar stak de webmaister een stokje voor. En al maar goed zou in de tweede helft blijken. In het begin van de tweede helft kregen we het even moeilijk en kwamen de mannen van Nieuwe Kempen terug. Zo stond het op een gegeven moment 4-4. Maar daarna kwamen we weer in ons ritme en duwden we weer even door. Het begon eerst met een resem gemiste kansen, maar op een gegeven moment gingen ze er toch weer vlot in. Tom J., Johan, Hayati en ja hoor, alweer Tuur, zorgden voor de 4-7 eindstand. Een mooie overwinning mannen! En een dikke merci aan de mannen die ons uit de nood hielpen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de Schutterboys van Zonhoven. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Mini-tornooi in Millen was zeeeeer gezellig!

Een zo goed als ideale zaterdagmiddag afgelopen zaterdag. Onder een zalige zon namen we deel aan een mini-tornooitje in Millen. Er waren 4 ploegen (één of andere Waalse ploeg, Boxberg, Millen en wij). Iedere ploeg speelde 2 matchen van telkens 2 keer 20 minuten. Wij begonnen tegen Boxberg. Mannen die we nog niet zo lang geleden in eigen huis serieus hadden ingemaakt. Maar deze keer was hun ploeg volledig en gaf onze verdediging niet thuis. We maakten er wel drie (Tom J., Johan en Ward Lenaerts zijn eerste voor de veteranen!). Maar we kregen er helaas ook 4 binnen. Gevolg, eerste match nipt verloren met 4-3. Dus dat werd spelen tegen Millen voor de derde plaats.

Tussendoor effe e bokske drinken en op naar de volgende match. Daar bleken de veteranen van Millen echt wel krom en stijf geworden te zijn. Want om eerlijk te zijn, werd de match vrij snel in ons voordeel beslist. We kwamen al snel op voorsprong en kwamen gedurende de hele match niet echt in de problemen. De mannen van Millen kregen ook wel kansen en maakten een goals, maar als wij onze kansen hadden afgemaakt was de zege nog hoger opgelopen dan 1-3. Goals van ons waren van Bart (2x) en Johan.

Na de match werd er stevig verbroederd bij ne lekker bok onder een stralende zon! Zalig! Merci veteranen van Millen!!!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Van doelpuntenkermis naar perfecte paaswandeling!

Wat een zaterdag hebben we toch weer beleefd afgelopen zaterdag!!! Het begon met een heuse doelpuntenkermis in Meeuwen. We waren dan maar net met 11, maar bij die elf was onze voorzitter die nog eens zijn schoenen aangetrokken had. Dus dat kon niet fout lopen, hè. Al kon hij de dag erop niet meer met de auto rijden van de spierpijn. Maar het was het allemaal waard. T1 Marc had op voorhand nog voorspeld dat we aan den halve met 1-5 zouden voor staan. Zoals we dat in het verleden tegen Meeuwen nog al eens gedaan hebben.  En zijn voorspelling kwam nog bijna uit ook. Vlak voor den halve stond het immers 2-5. Maar het ging zo snel dat het aan den halve alweer 3-6 stond. Doelpuntenmakers van dienst in de eerste helft waren Bart (3x), Tom J. (2x) en Niels na wat zwemmen op vrije trap. De tweede helft ging op hetzelfde elan verder. Zo goed als iedere bal die in de buurt van de goal kwam ging erin. De mannen van Meeuwen wisten telkens de kloof te verkleinen, maar telkens wisten we vrij snel tegen te scoren. Uiteindelijk liep de score zo op tot 6-9. Doelpuntenmakers in de tweede helft waren Tom J. (2x) en Johan. De supporters waren dolenthousiast met 15 goalen in één match en gingen spontaan 2 plateaus bier halen om dit te vieren! Dikke match mannen! Al moeten we misschien toch nog een beetje werken aan de tegengoalen ;-) .

Na deze doelpuntenkermis ging de veteranenkaravaan terug richting Zutendaal. Daar was het tijd voor onze jaarlijkse paaswandeling. En het mag gezegd, het was een top editie! Ondanks of dankzij de dreigende regen werd er uitgeweken naar de schapenstal van één of andere politieker. Dit bleek een zeer goed en gezellig alternatief! Al was er net één fles citroenjenever te weinig ;-) . De hotdogs achteraf waren ook weer dik in orde. Een dikke merci aan de organisation!!!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 een mini-tornooitje in Millen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van april zijn …

… Johan Vanaerschot, hij wordt op 13 april 37 jaar.

… Tuur van Elza. Hij wordt op 18 april 82 jaar. Dikke proficiat en blijven gaan Tuur!

… Jeroen. Hij wordt op 23 april 27 jaar.

En tot slot wordt op 27 april Tom Thijs 36 jaar.

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

We blijven steken op een gelijkspel

Aldus heb ik gehoord…

Tegen MWW Genk kwamen we afgelopen zaterdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel. We hadden met Roel, Brecht en den Tony weer wat extra manschappen nodig om onze ploeg volledig te krijgen. Van dat extra gewicht in de aanval kon de eerste helft enkel Gert profiteren. De tweede helft kon Brecht nog scoren, maar de mannen van MWW maakten er ook 2 zodat de wedstrijd eindigde op 2-2. Volgende zaterdag tegen Meeuwen zullen we toch een tandje moeten bijsteken!!

Nu zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen ITM Meeuwen. We komen om 13u30 samen in de sporthal. Na de match is het om 18u00 paaswandeling.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De Klok Zolder voor de bijl!

Het was weer een plezante verplaatsing naar De Klok Zolder afgelopen zaterdag. Goede ontvangst, fijne kantine en een goei match van onze kant. Met Brecht Vanhengel en Roel Swennen hadden we ook 2 man die ons nog eens uit de nood kwamen helpen. Verder was Tom J., ondanks dat het maar op halve kracht was, weer in form. Bij den halve had hij de stand al op 0-2 gebracht. De eerste was op een corner van Niels en de tweede was op een perfecte voorzet van Niels. Tussendoor misten we nog wel wat kansen en moest onze keeper niet echt iets pakken. De tweede helft ging op hetzelfde elan door. We waren de betere ploeg en kregen de beste kansen. Nadat er weer een aantal gemist werden, wist Tom J. op aangeven van Roel uiteindelijk dan toch zijn derde van de namiddag te maken. Met een mooie 0-3 overwinning trokken we de kantine in voor een lekker pintje en goei hapkes. Al ging vooral ‘nieuwe Jos’ Roel met het merendeel van de hapkes lopen ;-) .

Komende zaterdag is het bekerfinale en hebben we geen match. De week erop, zaterdag 24 maart 2018, spelen we om 15u00 thuis tegen MWW Genk. We komen dan om 14u30 samen in de sporthal. Het is die zaterdag ook het tweede spaarmoment voor onze trip naar Engeland!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De webmaister laat het afweten!

Geen verslag van de match deze week? Neeje, de webmaister had het net iets te druk. Maar uiteindelijk hebben we afgelopen zaterdag ook maar gewoon in de zaal gespeeld tegen Megawatt As. En als de mannen schrik hebben van een beetje sneeuw, kijken de supporters naar de Strade Bianche! En Tiesj Benoot heeft gewonnen!!! Vette koers! Oh ja, tussendoor hebben we die mannen van As ook met 11-3 ingemaakt.

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen De Klok Zolder. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van maart zijn …

als eerste René den arbiter wordt op 1 maart 51 jaar!

Jurgen wordt op 11 maart 31 jaar.

Yves de keeper wordt op 14 maart 44 jaar.

Onze nieuwe Tom (Klomp) wordt op 31 maart 23 jaar!

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De topper tegen Termien blijft onbeslist.

Het was koud en het waaide afgelopen zaterdag tijdens de topper tegen Oud Termien. Eigenlijk geen ideale omstandigheden om te voetballen en al zeker niet om te kijken naar de voetbal. Maar kom, het was eigenlijk nog wel een aangenaam en verrassend kijkstuk. Zeker omdat er zoveel verschil zat tussen de eerste en de tweede helft. De eerste helft was immers volledig voor Oud Termien. Wij kregen zo goed als niks bijeen gevoetbald en kozen noodgedwongen voor de lange bal die even snel weer terug was. M.a.w. we kregen geen enkele kans bijeen gevoetbald de eerste helft. Oud Termien daarentegen voetbalde verschillende kansen bij elkaar en liet ons niet in de match komen. Hun overwicht werd dan ook vertaald in een 0-2 voorsprong aan den halve. Al waren het 2 vermijdbare goalen. Het verrassende van de match was dan dat de tweede helft het compleet tegenovergestelde verhaal bracht. Nu waren het wij die het overwicht hadden en kansen bij elkaar voetbalden. Nu kwam Oud Termien niet meer in het stuk voor en konden Johan en Tom J. ons terug op gelijke hoogte met Termien brengen. We kregen zelfs nog enkele kansen om de winnende te maken, maar dat zou misschien iets teveel van het goede geweest zijn. Een 2-2 gelijkspel was misschien wel de juiste uitslag! En daarna lekker warm naar binnen voor een fris pintje! Later op de avond kwamen ook de foto’s en filmpjes van Sagres/Portugal voorbij vergezeld van Portugese hapjes, Super Bock en Sagres. Lekker, lekker!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Megawatt As. We komen om 13u00 samen in de sporthal omdat we nog eerst algemene vergadering hebben.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

We dachten dat er maar éne jarige was in februari….

Maar niets is minder waar. Met het aanpassen van de nieuwe ledenlijst voor 2018 hebben we gemerkt dat er nog éne jarig is in februari.

Wim is op 1 februari 27 jaar geworden. Geen nood Wim, ge moogt uwen tournee morgen na de thuismatch tegen Oud Termien geven!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen