Veteranen Heusden net te sterk.

Het was een goeie en een stevige match afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Heusden. Dat die mannen goed kunnen voetballen en een goei ploeg hebben werd al redelijk rap duidelijk. Tijdens de eerste helft hadden we het geregeld moeilijk om ons staande te houden. Maar desondanks haalden we de rust met een 0-0. Al had Heusden misschien wel een voorsprong verdiend. Die voorsprong kwam er vlak na de rust. Vrij snel stond het 0-1 en niet veel later verdubbelde ze die score. Even hadden we schrik voor een afstraffing, maar uiteindelijk hebben we ook een goeie ploeg en kunnen we toch ook wel een stukske voetballen. Dat bleek na de aansluitingstreffer van Tom J.. Ineens waren we wel daar en waren, achteraf bekeken, de beste kansen voor ons. En toen Bart de 2-2 wist te maken was het toch even paniek bij de mannen van Heusden. Het spel werd steviger en hier en daar kwamen de nodige frustraties naar boven. De paniek was niet geheel onterecht, want we kwamen een paar keer serieus dicht bij de 3-2. Maar zoals dat in voetbal gaat, krijg je het deksel op de neus als je dikke kansen mist. In het slot van de match wist Heusden met een perfect uigevoerde tegenaanval er 2-3 van te maken. Ondanks het feit dat de beste kansen van de match in ons voordeel waren, hebben de veterenanen van Heusden toch het meeste van het spel gehad en verdiend gewonnen.

Zaterdag spelen we om 16u00 uit tegen Krom en Stijf Millen. We spreken af om 15u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.