Rood is douchen!

(verslag van onze verslaggever ter plaatse Niels)

Op het toernooi van Millen werd er gespeeld tegen de veteranen van Vlijtingen.
Het was een goede match met kansen aan beide zijden. Aan de rust was het 2-0 voor ons. Doelpunten van Tom T en Tom J. Er waren ook een paar gele kaarten te noteren wegens commentaar op de leiding; De man in het roze voelde zich in de tweede helft nog sneller aangevallen en de gele kaarten volgden in snel tempo, ondanks het feit dat de match heel vriendschappelijk verliep. Even voor tijd werd de linksback van Vlijtingen uitgesloten omdat hij de arbiter iets beledigend had toegeroepen. De speler in kwestie aanvaardde met tegenzin de uitsluiting en nam plaats in de tribune.  De arbiter vond dat niet genoeg en maande hem aan naar binnen te gaan en te gaan douchen. Toen hij dat weigerde besloot de man in het roze de match te staken, een nogal drastische beslissing. Op dat moment stonden we 6-1 voor. Doelpunten in de tweede helft van Tom J, El Turo, David en Bjorn. We kregen ook nog 2 strafschoppen tegen waarvan Yves er 1 wist te redden.

Komende zaterdag spelen we om 14u30 in Eksel. we vertrekken stipt om 13u30 aan de sporthal dus samenkomst is om 13u15!