Op 9 augustus is het blijkbaar ook Sinterklaas.

Ok, het moet toegegeven, Meeuwen was afgelopen zaterdag inderdaad een sterke tegenstander. We hadden het zeker niet onder de markt met die mannen (zeker hun snelle aanval). Maar ondanks dat konden we toch stevig weerwerk bieden. Niet voor niets dat we 4 goalen (Tom, Marc en o.g.) konden maken. Maar blijkbaar komt die oude heilige man bij ons op 9 augustus ook nog eens langs, want de tegengoalen (op de laatste na) vielen toch wel heel makkelijk. Jammer, want we wisten ons na een achterstand telkens weer met een aansluitingstreffer terug in de match te knokken. Zelfs vlak voor tijd zat de overwinning er nog in, maar de beslissende 5de goal viel spijtig genoeg aan de verkeerde kant. Ondanks de nederlaag toch een fijne match gezien met misschien toch wel een verdiende winnaar. Maar Meeuwen, de volgende confrontatie is voor ons!

Zaterdag spelen we om 16u00 in Millen tegen Vlijtingen. We spreken af om 15u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.