Wit-Zwart ligt Zutendaal wel

Heet eerste kwartier leek het een moeilijke match te gaan worden afgelopen zaterdag tegen wit-zwart Heusden, maar niets was minder waar. We kwamen dan wel snel 0-1 achter in dat eerste kwartier, maar daarna was het één en al Zutendaal dat de klok sloeg. Het was mooi om te zien hoe we eerst rustig bleven onder het wit-zwarte geweld en daarna rustig voetballende de match overnamen. Tom J. verving Bart met verve in de spits. Hij pompte er vier binnen. Marc was op het middenveld meer dan in zijn sas met Hugo langs hem. Hij wist zijn goede match ook om te zetten met een goal uit het boekje. Dat die goal met een geslaagd hakje door Tuur werd aangegeven was eerder geluk te noemen ;-). Verder wisten Tom T. en Wim, met een geweldige solo, de overwinning nog wat aan te dikken. Ondanks het feit dat onze verdediging alles goed onder controle had, wisten de mannen van Heusden tussendoor toch nog een tweede te maken. Maar dat doet niks af aan een dik verdiende 7-2 overwinning!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Meeuwen. We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.