Het spelpeil was te vergelijken met de temperatuur van de bok!

Het begon allemaal heel goed afgelopen zaterdag. Bij aankomst bleek dat we de keuze hadden tussen Cristal en Jupiler. Dus begonnen we de namiddag met ne lekker koude Cristal. M.a.w. we waren goed begonnen. Ook op het plein werd die lijn doorgetrokken. We speelden een goede eerste helft. Alain wist met een beetje geluk de score te openen. Boxberg kwam niet echt in het stuk voor en vlak voor rust kreeg Alain nog de kans om de score te verdubbelen, maar dat mislukte. Toeval of niet, op dat moment had Jacky den eerste lauwe bok vast. Het was achteraf gezien een voorbode van veel erger. Naarmate de tweede helft vorderde werd de bok alleen maar warmer en warmer en het spelpeil van ons slechter en slechter. Gevolg, Boxberg ging erop en erover. Uiteindelijk gingen we met 3-1 de boot in. En tot overmaat van ramp kregen we na de match ne warme Maes! De maat was vol, zo snel mogelijk naar het clublokaal voor ne koude Primus. Wie had ooit gedacht dat we nog zo blij gingen zijn met ne Primus?

Vrijdagavond spelen we om 19u00 op het tornooi in Millen. We spreken om 17u45 af in de sporthal.

Zaterdag spelen we om 16u00 op het tornooi in Nieuwe Kempen. We komen om 15u00 samen in de sporthal. Aansluitend gaan we om 19u00 spaghetti eten in Gellik.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.