Zeven op negen!

Van onze verslaggever ter plaatse Niels.

Het drieluik begon op het tornooi van Krom en stijf Millen (boe ze de katten villen). Tegen de grijze duivels uit Tienen werd met 3-1 gewonnen. Ondanks een 0-1 achterstand aan de rust wisten we toch dankzij de twee Tommen met 3-1 te winnen. Nadien speelden we op vraag van de organisatie nog een match tegen een ploeg uit “Spoange”. Een makkelijke tegenstander werd gezegd, maar dat bleek toch even anders. 0-2 achter na 5 min. De scheve situatie werd nog gedeeltelijk recht getrokken. Tres-tres, olé! Hoogtepunt van de avond was de reïncarnatie van Rudi! Zaterdag was er van vermoeidheid geen sprake. Op het tornooi van Nieuwe Kempen werd Mega Watt van As met een propere 5-1 aan de kant geschoven. Dikke match! De verslaggever ter plaatse is wel vergeten wie gescoord heeft, maar met een 7 op 9 heeft iedereen da ferm gedaan!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen ? . We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.