De tango van het blote kontje?

Toon Hermans zou jaloers geweest zijn afgelopen zaterdag op het tornooi van de veteranen van Dilsen VV. Het leek dan wel niet dadelijk op een tango, maar wel degelijk op een blote kont. Tegenwoordig met een Engelse term omschreven als ‘moonen’*.  Jammergenoeg kon een overijverige scheids hier niet mee lachen en kregen we de eerste nederlaag van het tornooi aangesmeerd (5-0 forfait). Even daarvoor had Tom ‘blote kont’ Thijs ons wel met een droge knal de overwinning tegen de Herenstraat bezorgd. Zij werden uiteindelijk de winnaars van het tornooi. Dus eigenlijk zijn we ondanks een tweede nederlaag (0-1) en een overwinning voor de vijfde plaats (3-1) toch de morele overwinnaar van het tornooi.

*Moonen:  de officiële definitie en meer info vind je door hier te klikken op wikipedia. Ga zeker eens kijken, want blijkbaar is er een famillie Billen uit Heers die elk jaar een ‘Moonen festival’ organiseert ter ere van profeet Toon Billen.

*Verder moeten we misschien de tactiek van de spelers van Catania tegen Torino ook eens uitproberen? Drie spelers van Catania gingen achter het Turijnse muurtje staan en vlak voordat de bal geschoten werd …    Bekijk hier wat er gebeurde.

Zaterdag spelen we om 15u30 in Eisden tegen Boxberg. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.