Cola! Cola! Cooolaaaa!!!… Jeroen! Cola!

Afgelopen zaterdag waren we actief op het tornooi van de Zebra’s. Nadat ze ons eerst vergeten waren, wisten ze met de Keistampers toch nog een tegenstander van formaat voor ons uit hun hoed te toveren. Om 13u30 mochten we in de regen op het A-plein het tornooi op gang trappen. En blijkbaar had de regen wel de nodige invloed op het spel van beide ploegen. De match kwam immers traag op gang. Maar naarmate de regen wegtrok werd het spel ook beter. Wij wisten dit via Alain als eerste om te zetten in een goal, maar nog voor den halve hadden de keistampers de bordjes alweer gelijk gehangen. In de tweede helft begon Hugo onder stoom te raken en wist hij zijn eerste goal te scoren sinds zijn comeback. Daarna volgde een serieus offensief van de Keistampers, maar Yves wist zich met enkele prachtige reddingen heel goed staande te houden. Enkel een veel te licht toegekende penalty geraakte op het einde van de wedstrijd voorbij Yves. De Match leek op een 2-2 gelijkspel af te stevenen, maar dat was buiten onze ouwe, sluwe vos Hayati gerekend. In blessuretijd wist hij alsnog de overwinning naar ons toe te trekken. Een mooie 2-3 overwinning die we achteraf in de kantine dubbel en dik gevierd hebben! Onder leiding van een Hugo onder stoom ging het tempo zodanig de hoogte in dat o.a. de garçon met moeite kon volgen en Jeroen nog niet meer wist dat hij Cola besteld had.

Zaterdag spelen we om 14u30 op het tornooi van Dilsen VV. We komen om 13u30 samen in de sporthal.