Een match met twee gezichten!

Afgelopen zaterdag begonnen we de match in en tegen Hasselt met dezelfde goede flow als die waar we de week ervoor de mannen van Zonhoven nog mee ingemaakt hadden. Het liep dan ook als een trein de eerste helft. Bij de 0-1 kregen we nog een beetje hulp van de verdediging van Hasselt, maar de 0-2 (Alain) en de 0-3 (Tom J.) waren beide mooi uitgespeeld. Met een beetje meeval had de score bij de rust zelfs nog wat hoger kunnen oplopen. Achteraf bleek dat ook geen overbodige luxe geweest te zijn. Want zo goed als het in de eerste helft liep, zo slecht ging het de tweede helft.  De supporters, die dachten dat de kat in het bakkie was, kwamen na een paar lekkere pinten terug buiten bij een 2-3 stand. Nog gene man overboord zou je denken, maar niets was minder waar. Het liep voor gene meter meer. Zelfs het overbodige gegrommel op elkaar hielp daar gene sikkepit aan. De mannen van Hasselt maakten, in tegenstelling tot ons,  hun kansen mooi af en wonnen uiteindelijk met 4-3. Effe vloeken, maar zaterdag trekken we dat gewoon recht tegen Genoelselderen.

Volgende week spelen we om 15u00 thuis tegen Genoelselderen. We komen samen in de Sporthal om 14u30.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.