Dikke match!

Tegen Oud Termien moesten we nog, al of niet onverdiend, zwaar het onderspit delven. Maar afgelopen zaterdag werd die kater tegen Schutterboys Zonhoven met een dikke match doorgespoeld. Het begon anders niet veelbelovend. Bart was ondanks dat hij er al was nog steeds op zoek naar het plein toen we met 10 man de 1-0 al binnen kregen. Daarna begon den arbiter nog een beetje gek te doen en vergat hij toch wel hier en daar een penalty te fluiten. Maar in een gelijk opgaande eerste helft werd de score toch nog opgedreven tot een 2-2 (Tuur en Yves op penalty) aan den halve. De tweede helft schakelden we een versnelling hoger en maakten we met goed voetbal duidelijk het verschil. Al bleef den arbiter af en toe nog gek doen. Ondanks dat liep de score goed op. Tussendoor waren den arbiter en Tuur de enigsten die een penalty zagen voor Zonhoven. Voor de Schutterboys was het echter niet meer dan een beetje de schade beperken, want uiteindelijk wonnen we met ruime 3-8 cijfers. De tweede helft scoorden Tuur, Tom T (2x) en Bart (3x). Ook de anderen verdienen zeker zoveel lof! Een dikke match van iedereen!

Volgende week spelen we om 15u00 uit tegen Hasselt. We spelen op het kunstgrasplein. We komen samen in de Sporthal om 14u00.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.