Eenvoudige en dik verdiende overwinning!

Genoelselderen was afgelopen zaterdag niet echt een partij voor onze veteranen. En je kreeg de indruk dat ze dit precies van in het begin doorhadden. Er werd van hun kant immers vrij potig en lichtjes geirriteerd gevoetbald de eerste heflt, dit tot ergernis van Tuur Carcela. De mannen van Genoelselderen stonden dan ook al vrij snel 1-0 achter (Bart). Ze konden de eerste helft nog wel even de schijn ophouden door tegen te scoren, maar bij den halve stond het toch 2-1 (Tom J.). In de tweede helft kregen we al snel een penalty mee die door Yves feilloos werd omgezet. De veer was nu helemaal gebroken en de stand liep nog op tot 5-1 (Tom J. en een pareltje van Jan W.). De uitslag had nog hoger kunnen oplopen maar we moeten Bart ook zijn wekelijkse missers gunnen natuurlijk.  Een eervolle vermelding is zeker weggelegd voor onze nieuwe arbiter. Hij leidde op een kordate manier de match in goede banen.

Volgende week spelen we om 15u00 uit tegen Boxberg. We komen samen in de Sporthal om 14u00.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.