Zaterdag trekken we naar Vlijtingen met een 0-4 zegen op zak!

We zitten terug in een positieve flow na ons debacle tegen Oud Termien. Na de ruime overwinning tegen LSK Lanaken werd er afgelopen zaterdag opnieuw vrij vlot gewonnen van Denegaerde Niel. Met sterkhouders Marc en Kris op de bank wist Tom J. de score te openen dankzij geblunder in de defensie van Niel. Even later zagen we een staaltje van ‘Hoe snoep ik Kris zijn invalbeurt af!’. “Even water aflaten voordat ik Danny ga vervangen.” dacht Kris. Maar dat was buiten lepe Marc gerekend. Hup dat plein op en zijn plaats als laatste man niet meer afgeven, zelfs niet aan Tom J.  Maar los daarvan kon Bart voor de rust nog 0-2 maken. De tweede helft ging op hezelfde elan door. Tom T. miste de éne kans achter de andere en Tuur en Bart maakten er uiteindelijk 0-4 van. Dik verdiende overwinning die gevierd werd op het paasfeest van Denegaerde Niel.

Komende zaterdag spelen we om 15u30 in en tegen Vlijtingen. We komen om 14u30 samen in de sporthal. En op tijd, want het is een hennig stuk rijden.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.