Kater doorgespoeld, op naar Denegaerde Niel.

De kater van tegen Oud Termien is uiteindelijk met glans doorgespoeld. Afgelopen zaterdag werd er immers vlot en verdiend met 4-1 gewonnen van LSK Lanaken. Al liep het in het begin niet zo makkelijk. Het overwicht in de eerste helft was wel voor ons, maar tot kansen kwamen we niet. Ook de mannen van Lanaken kregen niet echt iets bij elkaar gevoetbald. Maar Patrick (in de goal i.p.v. de zieke Yves) was in een gulle bui en vond het nodig die mannen toch maar effe te helpen. Gevolg, flater van Patrick en 0-1 bij den halve! Wat ze tegenwoordig al niet doen om op de site te komen! De tweede helft ging dan toch het gaspedaal in! Tom J. moest even zoeken naar het juiste ritme, maar eens dat gevonden was hij goed voor een hattrick! De 1-2 werd tussendoor binnengekopt door David. Allé, ’t is te zeggen. Tuur beweert dat hij de bal nog heeft aangeraakt, maar dan was het eigenlijk buitenspel. Dus Tuur hou het maar gewoon bij passief storen, dat is al moeilijk genoeg.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Denegaerde Niel. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.