Met een 4-1 overwinning op zak klaar voor de derby!

Afgelopen zaterdag werd er een vervolg gebreid aan een mooie reeks die we aan het neerzetten zijn. Ondanks het feit dat we een aantal “toppers” moesten missen wegens blessures wisten we toch een goede match te spelen. Zelfs voordat de supporters aan het plein waren had Bart de 1-0 al gescoord. Daarna kregen we een resem kansen om het verschil te maken. Maar in tegenstelling tot vorige week was het nu niet Tom T. die de kansen miste, maar Bart die toch wel 3 open kansen de nek wist om te wringen. En ge weet hoe dat dan gaat, aan de ene kant de kansen missen en aan de andere kant de 1-1 binnen. Maar geen nood, in de tweede helft ontbond Tom J. zijn duivels en bracht met een wereldgoal de stand op 2-1. Daarna maakte Bart zijn missers uit de eerste helft ruimschoots goed door nog twee keer te scoren. 4-1, een dikverdiende overwinning tegen toch wel een sterke ploeg.  De enigste verliezer bij ons was de coach! Een echte coach stuurt zijn ploeg immers aan langs de lijn en niet ergens vanuit de auto, ook al is het koud. Maar coach, volgende zaterdag ene geven buitenuit en we spreken er niet meer over!

Komende zaterdag spelen een derby om 15u00 in en tegen Wiemesmeer. We komen al om 13u00 samen in de sporthal vermits we eerst nog een algemene vergadering hebben.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.