Zaterdag trekken we naar MWW Genk.

Het was al weer effe geleden dat we nog een match speelden met inzet. En het was eraan te merken, want iedereen (zelfs Tuur) stond scherp. Gevolg, een eerste helft zoals we er lang geen meer gespeeld hebben. De jonge ploeg van Laer wist even niet waar ze het hadden. De vorige match tegen hun hadden we immers nog verloren. Maar deze keer was het tijd voor revanche! Alain opende al vroeg de score. Even later wist Bart er al 0-2 van te maken. De bal ging goed rond bij ons en uiteindelijk resulteerde dat nog in een wereldgoal van Hayati Van Basten. 0-3 aan den halve. De tweede helft verliep iets minder, maar was nog steeds goed. De mannen van Laer ontwikkelde meer druk en kregen toch heel wat kansen die Yves pakte of die ze zelf vakkundig de nek omwrongen. Uiteindelijk wisten ze 2 keer tegen te scoren, maar echt spannend werd het niet, want Bart duwde er nog 2 binnen en Marc had nog een afstandschot klaar. Dik verdiende einduitslag 2-6!

Nu zaterdag spelen we om 14u30 in en tegen MWW Genk. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.