Zaterdag krijgen we thuis een nieuwe ploeg voor de kiezen!

Afgelopen zaterdag hebben we een mooie overwinning gehaald in en tegen MWW Genk. Als zag het er in het begin niet naar uit dat de namiddag vlot zou verlopen. De mannen van MWW wilden immers om 14u30 beginnen, maar dat bleek niet echt te lukken. Eerst hadden ze gene arbiter. Maar geen nood, Pieter wilde hun wel uit de nood helpen. Daarna zaten er nog een paar van MWW op de pot waarop gewacht moest worden. Uiteindelijk zouden we dan toch kunnen beginnen te voetballen. Maar nee hoor, het was nog eerst tijd om nog wat te grommelen op elkaar. Zowel bij MWW als bij ons waren er een paar die blijkbaar niet gemogen hebben van moeder de vrouw. Dus van voetbal was in het begin van de eerste helft niet veel sprake. Gelukkig werd er na een tijdje dan toch aan voetballen gedacht. De mannen van MWW waren de eerste helft eigenlijk een stuk beter dan ons, maar ondanks dat kon Tom J. met een mooie vrije trap de 0-1 op het bord zetten. De tweede helft kon MWW nog even de spanning ophouden, maar uiteindelijk waren we toch de betere ploeg en konden Bart (2x) en Alain (1x) de 0-4 eindcijfers vastleggen.

Komende zaterdag trakteert HUUB! Hij wordt de vrijdag ervoor 54. Feestjeeehhh!!! We spreken om 14u30 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Oh ja, we spelen ook nog een match om 15u00 tegen een nieuwe ploeg, Wit-Zwart Heusden.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.