Komende zaterdag spelen we in en tegen Laer Opglabbeek.

Het begint er precies op te lijken alsof ze niet meer tegen ons durven/willen spelen. Afgelopen zaterdag lieten de mannen van Vinkenslag ons in de steek door enkele uren voor de match af te bellen. En komende zaterdag gaan de mannen van Gellik liever carnaval vieren dan tegen ons te voetballen. Het zag er even slecht uit voor komende zaterdag, maar toen liet Martin ineens zien dat hij toch wel degelijk enig nut heeft bij de veteranen ;-). Hij heeft dan wel gene spaghetti gemaakt voor ons, maar toch ne tegenstander geregeld voor komende zaterdag. Een dikke merci Martin! Als beloning moogt ge ne keer spaghetti voor ons maken!

We spelen om 15u00 in en tegen Laer Opglabbeek. We spreken om 14u00 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.