Zaterdag hebben we nog een rekening te vereffenen!

De Slagmolen had afgelopen zaterdag niet te veel slag in huis. Onder een gezellige zon werd er vrij makkelijk met 5-0 gewonnen. Al redelijk snel werd er een voorsprong van 2-0 op het scorebord gezet door Alain en een beauty van Marc. Bij de Slagmolen vielen ze daarna als vliegen. Tijdens den halve bleven er immers 2 spelers geblesseerd langs de kant waardoor ze met zijn tienen verder moesten. Natuurlijk kwam dit de match niet ten goede. Alain, Marc en Bart zorgden voor een 5-0 overwinning. Een mooie uitslag die eigenlijk nog veel hoger had kunnen en moeten oplopen. Maar we zullen maar niet beginnen over de vele kansen die in de tweede helft nog gemist werden, want zoveel plaats hebben we niet op de website. 

Komende zaterdag komt Eisden 84 op bezoek. En voor diegene die het al hebben proberen te verdringen, we hebben nog een rekening openstaan met die mannen. Ze hebben ons immers in mei op het tornooi van Patro ingemaakt met 7-2. Dus zaterdag tijd voor revanche! We spelen om 15u00, we komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.