Komend weekend thuis tegen Slagmolen.

Het was zweten zaterdag! En het lag niet alleen aan de zon en de hoge temperaturen. Boxberg schoot, ondanks de hitte, stevig uit de startblokken. Binnen de kortste keren stonden ze 0-2 voor. Had dit iets te maken met de katers die overal in de hoofden ronddwaalden na het sieren bij Tom J.? Het was toch even schrikken en het duurde even eer we bekomen waren van de verschroeiende start van Boxberg. Maar toch kwamen we beter en beter in de wedstrijd. Alain en Hayati zorgden ervoor dat het bij den halve alweer 2-2 stond. De tweede helft ging het een heel stuk beter. Bart ontbond zijn duivels en scoorde maarliefst 5 keer (en hij vertikte het nog om éne buitenuit te geven)! Alain scoorde ook nog en de mannen van Boxberg konden er nog 2 bijduwen. Ondanks de moeilijke start werd er toch vrij eenvoudig met 8-4 gewonnen.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de Slagmolen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.