Zaterdag spelen we thuis tegen Boxberg.

Afgelopen zaterdag werd feestelijk ingezet met een kleine huldiging van onze linksachter. Johnny zat namelijk aan zijn 500ste match. Om dit gepast te vieren kreeg hij een halve liter bok voorgeschoteld net voor de match. Zelfs met die halve liter binnen trok Johhny als vanouds ten strijde (incl. gegrommel 😉 ). Maar het leek wel over te slaan op de rest van de ploeg. Op de pleinen van Millen werd Genoelselderen met 1-8 verslaan. Nu, voor onze tegenstander waren er verzachtende omstandigheden. Het was voor hun pas de eerste match na een lange zomerstop. Maar los daarvan werd er door ons goed gevoetbald. Dit resulteerde al voor de rust in een zuivere hattrick van Alain. Marc en Hayati dikten nog aan tot 0-5 aan den halve. In de tweede helft wilde Bart de hattrick van Alain evenaren, maar hij raakte niet verder dan 2 goalen. Hij was dan wel zo vriendelijke om Alain zijn 4de van de namiddag op een dienblad aan te bieden. Goeie match mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Maar voordat het zover is, gaan we vrijdag nog eerst sieren bij Tom Janssen. We komen om 19u00 samen in de sporthal. Tom heeft ons trouwens beloofd om iets te voorzien zodat we naar de Rode Duivels kunnen kijken. 

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.