De veteranen van Lanaken VV komen af!

De rekening die we te vereffenen hadden met Eisden 84 hebben we ook daadwerkelijk vereffend met een 5-1 overwinning. Na de 7-2 pandoering in Eisden hadden we toch wel het idee dat we versterking nodig hadden om revanche te nemen. Daarom werd op de valreep een neger getransferreerd. We wisten niemand minder dan de Benteke van Zutendaal te strikken. Maar al rap bleek dat die even veel miste als de echte Benteke en niet echt een meerwaarde was voor de ploeg. Het was eigenlijk pas toen Daisy door had dat het gene echte neger was, maar wel Tom Jansen dat Tom T. de score wist te openen. En vermits onze Benteke kans op kans bleef missen besloot Bart om er dan maar zelf 3 binnen te duwen. De mannen van Eisden wisten tussendoor nog 1 keer tegen te scoren. Diep in het slot van de match nadat we de keeper en zo goed als heel de verdediging van Eisden hadden omgekocht met bok wist Benteke dan toch eindelijk te scoren.

Zaterdag spelen we om 15u00 tegen de veteranen van Lanaken VV (dat zijn die die ons vorige keer Jupiler Blue hebben laten drinken). We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.