Komende zaterdag opnieuw een sterke tegenstander in eigen huis!

Met bloed, zweet en tranen (iets wat ze bij KRC genk precies kwijt zijn) werd er afgelopen zaterdag gewonnen van Gerdingen. Niemand had zich verwacht aan deze sterke tegenstander. De eerste helft was het dan ook regelmatig pompen of verzuipen. Voor sommigen meer verzuipen dan pompen, maar uiteindelijk wisten we dankzij de hulp van de keeper van Gerdingen op 1-0 (Marc) te komen. Maar de druk van de tegenstander bleef aanhouden en resulteerde in een voor hun meer dan verdiende 1-1 bij de halve.
De tweede helft kon niet slechter starten. Al snel kwamen we 1-2 achter. Maar gelukkig kunnen we in moeilijke tijden rekenen op een onoplettendheid van onze arbiter. Hij zag een buitenspelfase niet waardoor we de 2-2 (Bart) konden maken. Maar dat is volgens onze arbiter perfect te verklaren. Zijn conditie begint er immers op achteruit te gaan vermits hij altijd moet fluiten en niet kan voetballen. Maar Pieter, geen probleem, ik stel voor dat ge zaterdag na de match ne kilometer of 5 gaat lopen om de conditie terug op peil te brengen.
Uiteindelijk gingen we toch beter voetballen en konden we met de nodige moeite het verschil maken met een penalty van Alain (3-2) en nog een goal van Marc (4-2). Gerdingen, bedankt voor de fijne match!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Laer Opglabbeek. Voorafgaand hebben we eerst algemene vergadering. Dus iedereen wordt om 13u00 in de sporthal verwacht.

Wie niet kan belt af bij T2 Jacky!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.