Zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen MWW Genk!

Afgelopen zaterdag beloofde een ideale zaterdagnamiddag veteranen te worden. Fantastisch weer, een degelijke tegenstander, T1 Jos die weer van de partij was en goeie bok. Maar voordat we echt konden genieten moesten we toch eerst door een halve hel. Ze hadden ons gezegd dat het algemene vergadering was. Algemeen was het zeker, maar het vergaderen hebben we precies toch ergens gemist ;-). Maar als matchvoorbereiding kon het zeker tellen.

Iedereen scherp aan de start, maar al rap bleek het de match van de Dannykes te worden. Met dat verschil dat deze keer de Dannykes niet van Danny zelf kwamen. Zowel Hugo als David zijn blijkbaar serieus fan van Danny en boden dan ook de tegenstander tot 2x toe een goal in geschenkverpakking aan. Mannen, als ge Danny zo graag hebt, vraag hem in het vervolg na de match zijn truike of zo maar laat die Dannykes achterwege.
Maar ondanks dat werd er toch goed teruggevochten en konden we mede dankzij het uitvallen van de keeper van Laer (hun nummer 10 ging in de goal) winnen met 4-2 (Tom T., Bart, Alain en Marc). Op vlak van Dannykes was het 2-0 (Hugo en David).

Zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen MWW Genk! We komen om 13u30 samen in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T2 Jacky!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.