Nu zaterdag thuis tegen Gerdingen!

Afgelopen zaterdag werd er vrij vlot gewonnen van Lanaken met 1-6. In het begin leek het erop dat we aan Lanaken een stevige klant zouden hebben. Maar na onze eerste goal (David) zakte die tegenstand in elkaar. Vooral omdat Lanaken bezig was met de arbiter (Pieter) die volgens hun het buitenspel niet gezien zou hebben. Dikke zever natuurlijk, want als Pieter de maximum leeftijd van de arbiters niet voorbij zou zijn, zou hij nog los in aanmerking komen om de Championsleaguefinale te fluiten.
Daarna werd het verschil duidelijk gemaakt. Tom Thijs, Alain (3x) en David wisten nog te scoren. Achteraf bestond er wal nog wat onduidelijkheid over wie hoeveel assists gegeven zou hebben. Volgens Alain heeft hijzelf er 3 gegeven en volgens Tuur heeft hijzelf er 4 gegeven en we hebben maar 6x gescoord??? Maar Tuur, passief storen is niet hetzelfde als een assist geven, hè man.
Lanaken wist op het einde nog een eerredder te maken. Maar dat was ook alleen maar dankzij het fantastisch “NIET-tussenkomen” van onze keeper die voor de rest een feilloze match keepte.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Gerdingen. We spreken om 14u30 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.