Komende zaterdag spelen we om 14u in Lanaken!

Het deed blijkbaar nog eens goed om op eigen bodem te spelen. Met Helchteren hadden we dan ook een sportieve en degelijke tegenstander die het ons zeker het eerste kwartier niet makkelijk maakte. Maar in moeilijke momenten is er altijd Marc waar we op kunnen terugvallen. Hij zorgde dan ook voor de eerste goal. Daarna besliste onze jongste spits uiteindelijk dan toch om het voorbeeld te volgen van zijn 8 jaar oudere spitsbroeder. Bart had zijn dagje en scoorden zo maar even 4 keer. En er waren er zelfs een paar mooie bij.
De einduitslag was 5-1. Dus Helchteren ging toch naar huis met een meer dan verdiende eerredder.

Komende zaterdag spelen we om 14u00 in Lanaken en dus niet om 15u00. We hebben de match een uur vroeger gezet om daarna allemaal samen om 16u00 de kampioenenploeg in spe te kunnen gaan aanmoedigen. De eerste ploeg speelt dan in Uikhoven en heeft nog 2 winstmatchen nodig om kampioen te spelen. Dus we rekenen op iedereen!
We komen om 13u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.