Overeind gebleven in Lanaken

Zonder ongelukken geraakten wij en vooral ondergetekende in Lanaken. Slecht weer altijd hier en daarom gingen de supporters schuilen in de kantien. Vanuit de kantien gene voetbal te zien. Dat rijmt wel maar voor de rest hebt ge daar niks aan. Na afspraak met de weergoden om tijdens het voetbal alleen maar zon te geven trokken wij toch naar buiten. Daar opende Thomas de score in minuut 13. Allez het was 15u13 dus zal het wel de dertiende minuut geweest zijn. Hoewel in Lanaken weet ge nooit. Dus Thomas plaatste de bal vanop de grote rechthoek in doel. 0-1 noemen wij dat. Exact ongeveer 15 min later stond het 0-2. Eigentor zeiden ze. Dat zal wel weer ene nieuwe zijn dacht ik. Maar ik leerde dat dit eigen doelpunt in het Pruisisch betekent. Ook goed 0-2 was het. Donders en bliksems en nog slecht weer ook. Bovendien stond ook Niels klaar om in te vallen. Dan maar de kantien in voor de rust. Gelukkig besloot Alain niet in te vallen anders waren wij niet meer buiten gekomen. De zon terug en in min 8 des tweeden helftes maakte Krystian er op prachtige wijze 0-3 van. Even later had hij ook nog een subliem hakje in petto, alles voor het publiek. Toch werd het nog 1-3. Wat hadt ge gedacht, Tom J stond weer in de goal. Even uitblazen bij de politie en dan vieren.

Ploeg: Tom J, Thomas, Gert, Krystian, Jeroen, Bart, Johan, David, John, Mike, Tom T Invaller: Niels nepinvaller: Alain Scheids: S. Joapenzak Toeschouwers:9

Zaterdag spelen we owv, dat is de afkorting van omwille van, de Paaswandeling al om 14u30 in Rosmeer tegen Bilzen. Om 13u30 wordt iedereen in de sporthal verwacht. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt geen eieren van de paashaas.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.