Weer gewonnen tegen Bilzen

3-6 werd het deze keer. Zelfs met hulp van apolloboys hebben we gewonnen. Aangezien onze T1 zich van uur vergist had moest ikzelf de ploeg opstellen. Om de tegenstander te misleiden zette ik liefst 7 backs in het basiselftal. Op de een of andere manier kwamen we 1-0 achter. Maar de tactiek loonde daarna wel. Christo maakte er 1-1 van. Zo snel was hij dat ik de f niet getypt kreeg. Mike, altijd zeker van een doelpunt als hij in de spits staat, maakte er 1-2 van. Moet wel gezegd dat hij net ervoor een bal richting paaseiland sjotte. Slecht plein zei Mike. Kan wel maar ze zijn de bal nu nog aan het zoeken. John de andere spits scoorde op onnavolgbare wijze de 1-3. In de tweede helft, de T1 was ondertussen gearriveerd, zorgde Christof voor de 1-4 en de 1-5. Telkens prachtige doelpunten. Het mooiste doelpunt kwam echter op naam van Niels. Vrije trap in de kruising, of toch in de buurt ervan. En Blauwbaard, hij bleef rustig zitten. Zo eindigde de match dus op 3-6.

De Ploeg: Tom J, David, Peter, Kevin, Jeroen, Johan, Christof, John, Gert, Mike, Jurgen Gezeten op de bank: Bart, Niels Scheids: N. Euskeutel Toeschouwers: 1 a 2.

Zaterdag spelen we uit in Zonhoven om 15u. Om 14u00 komen we dus samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet voor afkoeling zorgen op de warme zaterdag.

PS: Hou er rekening mee dat er koers is in Zutendaal.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.