Zege tegen FCB niet olé

Tegen de mannen van Bilzen hebben wij een vlotte zege behaald. 5-2 werd het. Carlo had maar 1 bak bier waardoor wij bijna de hele eerste helft gemist hebben door te zoeken naar een tweede bak. Gelukkig , en niet alleen voor die bak bier, stond Tom J langs de kant. Hij kreeg een briljant idee om aan een tweede bak te komen. Hoe, dat gaan wij niet verraden, anders doen anderen dat ook. Maar geniaal, dat was het. Ook de 1-0 was een geniale ingeving van Krystian. Jammer genoeg heeft bijna niemand het gezien, ook Krystian zelf niet. Bart dan weer wel, maar wie gelooft die. Volgens de overlevring een foute bal, geen slechte want die gaan niet binnen, van Krystian. Boordevol effect zodat de keeper hem niet onder controle kreeg. 1-0 dus. Bart vond ook de weg naar het doel en kopte een vrijschop binnen. Thomas deed ook zijn duit in het zakje en zorgde voor de 3-0. Diezelfde Thomas zorgde nog voor een verhaal voor het nageslacht door Bart de 4-0 op een presenteerblaadje aan te bieden. Dan kwamen die van Bilzen plots opzetten. Ze hadden denk ik wind mee want ze kwamen terug tot 4-2. Genoeg vond Bart en hij scoorde de 5-2. Al die willen te kapren varen moeten mannen met baarden zijn vond de voorzitter nog, maar hij was de enige met een baard. Niks te kapren varen dus. En dus eindstand 5-2.

Ploeg: Niels van de Apollo, David, Jurgen, Pieterke, Jespen, Johan, Krystian, Tom T, John, Johan, Bart Invallers: Jeroen, Mike, Thomas Scheids: Kris Toeschouwers: 12 + 2 ouw veteranen

Zaterdag een op alle gebied gevaarlijke verplaatsing naar Lanaken. Verzamelen om 14u in de sporthal vanwege match om 15u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet met Yves de openingsdans dansen op Yves zijn feest.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.