Komende zaterdag gaan we naar Boxberg!

2012 blijft knallen voor de veteranen! In de modder van Herderen werd Genoelselderen met 1-5 verslaan. Ondanks het zeer zware plein werden er met momenten toch enkele mooie acties opgezet. Aan het kanon stonden deze keer 5 verschillende spelers. Tom Thijs maakte de eerste, blijkbaar voor de eerste keer in zijn prachtige carriere met links.
Ne bok drinken tijdens den halve deden we echter met een 1-1 stand. Maar daarna werden alle modderduivels ontbonden! Nog voor de bokdrinkende medemens goed en wel uit de kantine was had Alain er al 1-2 van gemaakt. Daarna maakten Marc, Hayati en Bart het volledig af. Een zeer verdienstelijke match mannen! Zeker gezien de staat van het plein.

Komende zaterdag spelen we weer uit om 15u00 in Boxberg. We spreken af om 14u00 aan de sporthal.
Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.