In februari zijn er maar 2 man jarig, maar het zijn niet de minste!

Het zijn er maar twee deze maand, maar gelukkig is het een kortere maand ;-).

Op 10 februari wordt onze grijze krullenbol 46 jaar. Je zou dan denken dat zijn beste tijden stillekesaan voorbij zijn, maar niets is minder waar. Je had hem in Herderen in de modder maar eens moeten zien gaan. Als een jonge hinde sprong hij van de ene kant van het plein naar de andere en terug. Alsof het niks was. Hugo, ge zijt een machien man!

Op 22 februari is Huub jarig! Als vaste waarde en met zijn immer kritische kijk op de voetbal is hij ondertussen onmisbaar geworden langs het plein. Op het bal van de prins houdt hij er, in de nachtelijke uurtjes met de meest fantastische dansmoves aan de zijde van René, de ambiance in. Huub wordt 53!

Proficiat en Schol!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.