Genoelselderen komt niet naar ons, wij gaan naar daar!

We zijn op dreef! In Opglabbeek werden de Zebra’s terug de ‘broes’ ingestuurd met een 2-4 nederlaag. Het begon allemaal een beetje aarzelend. Maar nadat de aanhang genoeg bok geproefd had in de kantine, begeleidden ze onze nieuwe mascotte/beer naar het plein. In eerste instantie leek onze mascotte geen geluk te brengen. Bart (wel al gescoord) en Marc vielen immers gekwetst uit. Maar na een poging tot aanmoedigingsdansje van onze beer schoot Alain in actie. De eerste hattrick van 2012 was een feit!
Op het einde van de match was het nog eens tijd voor het ‘Dannyke’. Probleem was echter dat de scheids dat niet kent en uitging van een vuile fout. Dat gekoppeld aan wat frustratie zorgde voor een rode kaart voor ons sluitstuk. Normaalgezien is dat √©ne buitenuit geven. Maar de webmaster heeft niks gezien en stelt daarom voor dat Danny zaterdag aan de match begint als mascotte! Tenzij …

Nu zaterdag spelen we om 15u00 UIT (dus niet thuis) in Genoelselderen. We spreken om 14u00 af aan de sporthal.
Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.