Nu zaterdag op verplaatsing tegen de Zebra’s!

Afgelopen zaterdag werd er nog eens overtuigend gewonnen. Gellik werd met 0-5 opzij geschoven. Gellik kreeg thans voldoende kansen om ook een goaltje mee te pikken, maar wij werkten (voor ne keer) eens goed af. Maar wat wil je als je ‘lopende man’ Tuur in de ploeg hebt. Onze ‘lopende man’ was echter niet tevreden over het inspelen van Marc, ook al leverde dat een mooie goal op. Uit protest is hij dan maar passief gaan storen. Aan het kanon stonden Bart, Marc (2x), Alain en David.
Het was een goede match en we hebben goed gespeeld! Vraag is of we dat zo gaan kunnen houden, want T1 jos is gestopt met roken en dat begint hem een beetje naar de kop te stijgen. Hij denkt eraan om terug te voetballen en Pieter uit de ploeg te spelen ;-).

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit bij de Zebra’s. We spreken om 14u00 af aan de sporthal. ‘Lopende mannen’ vetrekken wel best iets vroeger Tuur, want het is toch een aardig stukske lopen. Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Trouwens de vrijdag ervoor (20/01/2012) is het bal van onze Prins Jerry I! Iedereen op post voor een vet feestje!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.