Komende zaterdag spelen we in Gellik!

Ook op voetbalvlak hebben we 2012 goed ingezet. Afgelopen zaterdag werd er immers met 3-1 gewonnen van BJK Genk. De 3 topscorers van 2011 zorgde ieder voor een eerste goal op hun persoonlijke teller. Klinkt allemaal zeer mooi, maar we moeten er toch bij vertellen dat de score veel hoger had kunnen/moeten oplopen. Want als we een rangschikking zouden maken van het aantal gemiste kansen zouden Patrick en Bart aardig met elkaar in concurrentie gaan. Volgende match een half uur vroeger het plein op en trainen op afwerking!

Spijtig feit van de namiddag was echter dat onze tegenstander, BJK Genk, niet zo veel zin had in een sportieve plezante voetbalmatch. Ne keer grommelen ok, maar heel de tijd mekkeren en mensen uitmaken??? Volgende keer graag wat sportiever! Wij voetballen immers voor het plezier!

Komende zaterdag 14 januari spelen we om 15u00 uit in Gellik. Iedereen op post om 14u00 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos !

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.