Opgepast! Het groot geschut is jarig in januari!!!

De veteranen hebben geen vuurwerk nodig om het jaar knallend te beginnen. Kijk maar eens wat een geschut in januari een jaartje ouder wordt.

Als eerste is onze ‘Jos Mourinho’ aan de beurt. Op 2 januari wordt hij 68. Het is te hopen dat hij dit jaar van zijn vrouw geen ademtest kado krijgt, maar ne nieuwe boek voor de veteranen waar de tactiek en de wissels wel juist in staan. 🙂
En dan volgt de enige echte! Hij beweert dat het door zijn knieën is dat hij niet meer mee kan voetballen, maar eigenlijk heeft hij gewoon schrik dat Pieterke hem naar huis speelt. Los daarvan blijft hij de draaischijf van de veteranen (allé, in de kantine dan toch). Jacky wordt 43 op 5 januari.
Over draaischijven gesproken, op het veld is Marc Vanalken onze echte draaischijf! Hij wordt op 14 januari 47. En eindelijk is hij erin geslaagd om het jaar als topscorer af te sluiten. Ja, het heeft zijne tijd nodig gehad om ne goeie te krijgen van een ex-pollerman.
Als laatste van de maand hebben we onze flik. We zien hem iets minder omdat hij afgelopen jaar papa geworden is. Maar we zijn er zeker van dat hij nog de tijd vindt om ene te komen geven voor zijne verjaardag. En marc, we blijven erbij: “Een echte vent wordt geen agent!”. Marc Herremans wordt op 24 januari 45.

Proficiat en schol!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.