We zetten 2012 in met een thuismatch tegen BJK Genk

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
We kunnen hier nu natuurlijk beginnen over hoe een goede gezondheid we elkaar wel niet moeten wensen en meer van die toestanden, maar in een feestjaar (40-jarig bestaan) is dat perfect als volgt samen te vatten: “Ne bok hier, ne bok daar, en veel plezier in het nieuwe jaar!”

En natuurlijk beginnen we nu zaterdag 7 januari al een eerste keer met plezier maken. Met BJK Genk krijgen we een nieuwe ploeg voor de kiezen. Afwachten dus wat het gaat geven. Maar we willen het nieuwe jaar goed inzetten, dus dubbel plooien hè mannen! Bij winst trakteert de webmaster achteraf ene op de kerstboomverbranding aan de stand van Fortuna Lindenhof Zutendaal!

We spelen thuis en beginnen dus om 15u00. We komen om 14u30 samen in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos !

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.