Gelukkig was het weer beter dan vorige keer

In en tegen Meeuwen aan de Mood hebben we verloren tegen pootstampers. 5-3 werd het. Denk ik want op mijn papierke staat 4-3 maar dat klopt niet. Begeleid door muziek van een carnavalswagen, die ze aan het testen waren, trouwens kan iemand die Meeuwenmensen eens leren wat carnavalmuziek is, kwamen we al snel 3-0 achter. Dit kwam omdat zij 3 goals maakten. En wij, ja wij niet maar Bart en David, bijna zijn eerste goal sinds de dieren stopten met spreken, kopten op de deklat. Goal te klein vonden wij wat de thuisaanhang ook bevestigde. Toegeven ja maar iets aan doen nee. Op slag van rust dan toch. Vrije schop Krystian, David kopt voor doel en Bart kopt binnen. 3-1 achter bij de rust, hoewel voetbalkenner, naar eigen zeggen, Tom J vond dat Meeuwen niet veel op had. Niet veel bier misschien, dat kan zijn. In detweede helft werden we beter. We kwamen wel nog 4-1 achter maar via Tom T en Tom J, ge weet wel die van niet veel op, kwamen we terug tot 4-3. Tom J probeerde nog eens van wied vanop de eigen helft, maar net niet. Dus verloren we met ongeveer 5-3.

Beginnelingen: Yves V, Yves D, David, Niels, Tom T, Jeroen, Bjorn, Krystian, Gert, Christof, Bart Ingevallen: Tom J, Mike, Johan Scheids: Z. Agevent Toeschouwers: 28

Doelgepunt: Bart, Tom T, Tom J

Zaterdag aanstaande om 15u spelen we tegen Fetih 1453. Om 14u30 komen wij samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt sla ik af en over.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.