Gelijk tegen Megawatt As

Het begon al met een valse noot. Niet dat ik aan het zingen sloeg maar we waren al een kwartier voor de wedstrijd in de voetbalarena aanwezig. 10 minuten te vroeg volgens Christof en daardoor stonden we er wat onwennig bij. Toch maar gaan omkleden en daarom ook een extra lange opwarming. Zo begonnen we een beetje vermoeid aan de wedstrijd en kwamen we dan ook snel 2-0 achter. Bovendien ging in het portefeuillentuutje een GSM af. We weten niet van wie en dat zorgde voor de nodige nervositeit op de bank. Dan maar snel naar de tweede helft en we kwamen ook beter in de wedstrijd. Dat resulteerde in de aansluitingstreffer van Bart. Krystian opende op Thomas en diens voorzet werd binnengewerkt, allez werken, Bart toch niet zeker, en zo stond het 2-1. Even later deed Johan een prachtige omhaal in de kruising, onhoudbaar. In gedachten toch want de werkelijkheid sloeg nergens naar. Bart vond 1 goal niet genoeg, en eerlijk gezegd, wij ook niet en hij maakte er uit de kluts 2-2 van na een voorzet van John. En zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, zoals ze een 2-2 noemen. Later op de avond hadden we nog een geslaagde nieuwjaarsreceptie met eten en ballen om te bowlen.

Beginners: Yves V, Yves D, Jeroen, David, Niels, Christof, Thomas, Gert, Bart, Bjorn, Tom T Tweedehelfters: Johan, John, Krystian, Mike Scheids: O. Liedom Toeschouwers: niet geteld

Doelpunten: Bart 2x

Zaterdag om 15u spelen we tegen Meewen aan in The Mood. Om 14u komen we derhalve samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet het stikstofakkord van de regering oplossen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.