üç-iki gewonnen

Ben toch effe sterk bezig door de uitslag in het Turks te vermelden. Dit omdat we met 3-2 gewonnen hadden tegen onze Turkse vrienden van Fetih 1453. Maar dat hadden julllie natuurlijk al in de titel gelezen. Nu ja niet iedereen van ons had gewonnen. Onze illustere verdediger rechtsachter, afgekort NIELS, had als enige verloren. We begonnen dan ook aarzelend aan onze match. Tegen de technisch sterke tegenstander vergaten we ons te zetten en we kwamen dan ook 0-1 achter door een doelpunt van de ander. Hoe anders? In de tweede helft begonnen we beter te voetballen en Bart scoorde de 1-1. Hij liep deze keer echt geen buitenspel. Het spel werd wat potiger, ribben werden gekneusd en tot overmaat van ramp, kwamen we 1-2 achter. Tom J rondde vervolgens een prachtige aanval af en zo kwamen we op 2-2. Effe doordouwen en een goalke scoren en zo geschiedde. Tom T tikte van dichtbij de 3-2 binnen. Toch blijven er sommigen volhouden dat Johan scoorde, maar dat is niet zo. Alzo de winst voor bijna iedereen.

Ploegske: Yves V, Yves D, Niels, Gert, Bjorn, Krystian, Johan, David, Tom J, Tom T, Bart Ingevallenen: Alain, Mike Scheids: Kris toekijkenden: 14

Doelpunten: Bart, Tom J, Tom T

Zaterdag zetten we om 15u ons beste beentje voor tegen LSK Lanaken. Om 14 u verzamelen geblazen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt gooi ik in het naburige zwembad in Lanaken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.