Nog niet verloren dit jaar

En dit omdat onze scheids Kris het nogig vond de wedstrijd af te gelasten. Ok er lag misschien wel een pak sneeuw maar een groep van wijzen vond toch dat Kris ene buutenuut mocht geven en zo geschiedde. We besloten er dan maar een gezellige namiddag van te maken in de Sjetterei. Twaalf gelukkigen kwamen opdagen en op het hoogtepunt betekende dit 8 volwaardige tulpen, niet de bloemen, 3 spababa’s en ene cola samen met verse hapjes van Bart. Ook hebben we enkele levensvragen opgelost gezien. Tom J vroeg zich terecht af waarom iemand, niet nader bij naam genoemd, ging skiën in Oostenrijk terwijl heel Zutendaal vol sneeuw lag. En ook de après-ski in blokhut de Sjetterei mocht er zijn. Geld teveel konden wij als enige reden vinden en dus volgende keer dubbele pot. Ook vonden we het antwoord waarom Niels nooit met zijn tegenstander ruzie krijgt. Op zijn plaats komt hij maar ene tegenstander tegen en die ziet hij alleen maar voorbij lopen. Arbiters bewegen zich meer op zijn niveau. Bartje vertelde dat hij bij de jeugd eens 112 doelpunten in 1 seizoen heeft gemaakt. Daarna en daarom hebben ze toen buitenspel uitgevonden. Toen kreeg Alain zijn begaaid moment en dronk Yves V zijne cola uit. Hoe laag kunt ge vallen. We hebben dan ook besloten dat de aanwezigen zaterdag in de ploeg starten.

Aanwezigen: Yves V, Thomas, Tom J, Niels, Bart, Marc, Johnny, Bert, Alain, Kris, Bart vanne Sjetterei, Tony

Zaterdag spelen we om 15u tegen Red Star Laren uit Lummen. We komen om 14u samen in de Sjetterei. Wie niet kan en niet de T1 verwittigt krijgt ipv de Sjetterei de sjieterij.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.