Niels is ene luie en nipt verloren

Dat is kort samengevat de wedstrijd tegen Red Star Laren. Een beetje uitgebreider kuunen we beginnen met te zeggen dat we nogal slap begonnen. David dacht blijkbaar dat hij nog op het Merkenfestival van de Colruyt was en voor we het wisten stonden we 3-0 achter. Het moet gezegd, het veld was niet goed en stond vol met maankraters en stalagtieten, waardoor de bal soms uit het niets een meter of twee de lucht in sprong. Maar we herpakten ons tegen het einde van de eerste helft. Nadat een vrijschop van Christof bijna een helicopter uit de lucht schoot, omdat er iemand te vroeg uit de muur stapte anders was hij wel binnengegaan, mocht Tom J de vrijschop hernemen. De muur bleef deze keer wel staan en dus 3-1. Tijd om met de luie de kantien in te gaan. Iets te vroeg maar gelukkig zagen we door het raam Christof de 3-2 scoren. Rechts in de hoek mikken en door het veld in de linkerhoek binnensjotten, zo kan het ook. Kan ook andersom geweest zijn. Nog voor de rust kregen we nog een strafschop en Bjorn verzilverde deze dus 3-3 bij de rust. Na de rust achtte de scheids zijn moment gekomen en gaf na een duw aan Tom T geen strafschop. Aan de overkant gaf hij hem voor een gelijkaardige fout wel en zo kwamen we weer achter. Bjorn hing dan toch weer de bordjes gelijk met een prachtig doelpunt. 4-4 voor wie het nog wil bijhouden en voor wie uberhaupt nog aan het lezen is. Dan kwamen we 6-4 achter na weer een strafschop, en nee het was niet Alain die nog eens ambities als keeper had. Christof milderde nog tot 6-5 en toen floot de scheids maar af. En Niels weigerde zich om te kledeen en wordt daarom bestempeld als een LLD, luie lègen derm.

Meedoend: Yves V, Yves D, David, Tom J, Gert, Alain, Bjorn, Johan, Krystian, Bart, Christof meedoend in tweede helft: Tom T, Jeroen toeschouwers: een heel kantien vol Scheids: V. Errekkeling

Doelpunten: Tom J, Bjorn 2X, Christof 2X

Zaterdag spelen we tegen Tuinwijk Zonhoven om 15u. Om 14u30 komen we samen aan het plein van ZVV. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt sjtreip van mij persoonlijk.