Rechtshalf spelen is niet min

Zo bleek in de wedstrijd tegen Haaasselt. Zowat iedereen die rechtshalf speelde is min of meer gekwetst geraakt. Kan natuurlijk ook van luiigheid geweest zijn. Maar goed dat de rechtsachter goed was. Zo de match dan. Op het D-plein dat er eigenlijk goed bij lag hebben we gewonnen met 3-1. En nog verdiend ook. We openden de score via Thomas die een perfecte counter enig mooi afronde. Allez dat denk ik toch want ik kan het mij niet zo goed meer voor de geest halen. Dan rook Jeroen zijn kans en dweilde, jazeker kan em ook, niet alleen stofzuigen, de linkerflank af. Zelfs de eigen medespelers konden hem niet volgen , zodoende rondde hij de actie enig mooi af 2-0. In de tweede helft kon Haaasselt enigszins verrassend tegenscoren zodat het voor de goede verstaander 2-1 werd. Man man was het koud, zeker voor de supporters maar gelukkig konden we ons verwarmen aan de 3-1 van Tom J. Zo wonnen wij de laatste wedstrijd in de ouw sporthal waar onze T1 de eer had de laatste te mogen geven voor zijn bejaardag. Alweer gewonnen dus.

Ploeg: Yves V, Yves D, David, Jeroen, Alain, Bjorn, Johan, Mike, Bart, Christof, Thomas Ingevallen: Gert, Krystian, John Doelpunten: Thomas, Jeroen, Tom J Toeschouwers: 12 dapperen Scheids: Kris

Zaterdag spelen we om 15 u tegen De Gul Koersel. Samenkomen doen we om 14u30 aan de of in de voetbalkantien. Kom dus NIET naar de sporthal want die is niet open en ge kunt er gene bok krijgen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet op Anderlecht langs Vandenhautte gaan zitten en tegen iedereen zeggen dat jullie vrienden zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.