De eerste punten van het nieuwe jaar zijn binnen

Daarmee was ook veel zoniet alles gezegd. Ik denk dat de feestdagen en vooral onze borrelwandeling nog in de benen zaten. Misschien de afstand toch wat inkorten volgend jaar. Toch was onze overwinning verdiend want we hadden 1 doelpunt meer gemaakt dan die boeren van Megawatt As die met het kinderkoor gekomen waren. Gelukkig kon Bart daar goed mee om want hij scoorde de 1-0. De wedstrijd kabbelde dan wat verder met slechte passes over en weer en weinig kansen. Het bleef dan ook bij 1-0 en tot groot jolijt waren er enkele jarigen na de match wat dan weer zeer fijn was.

ploeg: Yves V, Yves D, Niels, Tom T, Bjorn, John, Johan, Krystian, Bart, Christof, Thomas Ingevallen: David, Mike, Jeroen Doelpunt: Bart Toeschouwers:12 Scheids: Kris

Zaterdag spelen we om 15u tegen Hasselt. Om 14u30 samenkomst in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt kastanjes tegen de kop.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.