Een klein feestje om het jaar af te sluiten

Eerst de beste wensen van de voltallige en bevallige redactie betreffende het jaar 2023. De eerste editie van onze Veteranenborrelwandeling was een schot in de roos. Een tocht van 5 km en omdat dit toch ver is zonder drank hadden wij drie tussenstops ingelegdd. Eerst bij Marc die een beetje lui was en het nodig vond personeel in te zetten. Daarna bij Johan en ten derde bij Thomas. Zij hadden wel alle werk zelf gedaan. Na de wandeling was er bij Carlo in de sporthal hotdog of een hamburger te krijgen. En ook drank natuurlijk anders waren we natuurlijk niet binnen gegaan. Onder leiging van top DJ Thomas gingen zelfs de poppen aan het dansen en speelde T2 Jacky de hoofdrol. Een opsteker na zijn bijrol 2 weken terug. We vragen ons ook af of Johnny genoeg te drinken heeft gekregen. Hij heeft de hele avond gefilmd. In Whatsapp te bekijken, zodat ook de afwezigen kunnen zien wat ze gemist hebben. Leuke avond en een geweldige groep. Naar volgend jaar toe hebben ze me ook gevraagd het aanvangsuur van de wedstrijd wat groter te zetten of een kleurtje te geven. Zo kan iedereen beter zien hoe laat we beginnen en kan iedereen op tijd zijn thuiswerk, stofzuigen bijvoorbeeld, beginnen.

Zaterdag om 15u, drie uur in de namiddag is dat, spelen wij onze eerste match van het nieuwe jaar tegen Megawatt As. Om 14u30, een half uur voor de match van 15u, samenkomen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt geen nieuwjaarsgeld van onze voorzitter.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.